Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...

Romantiska produkter för honom och henne

Ska det vara i romantikerna och inte nödvändigtvis med sexleksaker? Då hittar du en mängd produkter på Belugi som ger romantik in i sovrummet. Vad sägs om en massagelampa som tänds i sovrummet? Du kan kombinera det med en läcker smörjmedel och kanske några rosenblad? Det finns många möjligheter att förbereda sig för en härlig, sensuell romantisk kväll med din partner.

Riktigt gott nöje :-)

Bättre sex

Du måste ha det bra!

Bättre sex för alla

På Belugi har vi en hel avdelning endast för apoteksprodukter för bättre sex. Och i en sexshop som säljer sexleksaker och erotiska underkläder består apoteksprodukterna naturligtvis av ett urval som passar de produkter vi säljer. Kondomerier, hudvård, rengöringsprodukter, skötselprodukter, massageolja, massageljus, mäns sexförstärkare, kvinnors sexförstärkare och många produkter däremellan. På de enskilda sidorna kan du läsa mer om produkterna. Vad de används för och vad som passar dig och dina önskemål och behov. Du kan också prova lite framåt, eftersom vissa produktvarianter finns tillgängliga från olika tillverkare och det kan vara annorlunda vilken tillverkare som slår din speciella smak.

Vi tror att härligt sex börjar med en trevlig kropp

Kroppen är en fantastisk maskin som kan göra de otroligaste sakerna om du tar väl hand om den.

Men hur bryr du dig bäst om din kropp?

Om det fanns ett tydligt svar på den frågan, skulle det inte finnas så många åsikter om ämnet, och så många recept på vad man ska göra ... Men åtminstone är det definitivt en bra idé att se till att du mår bra med din egen kropp. Att du tycker att du är trevlig och attraktiv, luktar bra och är avslappnad. Det ger dig en känsla av välbefinnande och glädje. Det ger också god kontakt med din egen sexualitet och några riktigt bra upplevelser.

I Belugis Apotek för bättre sex kan du hitta produkter som tar hand om din kropp, produkter som du och din partner kan njuta av tillsammans och produkter som kan ge dig nya och olika upplevelser.

Prova till exempel ett av våra massagelys med din partner. Ljuset tänds och kan som utgångspunkt ge en mysig atmosfär och avge en härlig doft. Senare kan den varma, smälta oljan hällas på kroppen och du kan ge din partner en trevlig, varm massageupplevelse.

Våra objektglas finns i många olika varianter. Vissa har smak eller doft, och det finns vissa som värmer eller svalnar. Prova lite annorlunda och upplev de olika upplevelserna som en så liten variation i smörjmedlet kan ge. Om du aldrig har använt en lotion och inte känner att du behöver det, bör du pröva det ändå. Känslan kommer att vara annorlunda än den du känner.

Vi har också hårborttagningsprodukter, födelsekontroll, skönhetsvård, orgasmförstärkare och allt annat som vill hjälpa dig att njuta av en hel del kropps- och självältheter.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot

Fantastiska erbjudanden • Tävlingar • Evenemangsinformation • Tips och tricks för ditt sexliv
Information om nya produkter • Och mycket mer från din favorit sexbutik