Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9917&groupid=GROUP84
Intimrakning & tillbehör
Pris
Brand

Intim rakning och tillbehör

Om du inte bryr dig för mycket hår på kroppen finns det många olika metoder för att ta bort håret. På en skönhetsklinik kan de göra det effektivt, men en är dyr, och det kan också vara lite gränsöverskridande, särskilt om det är intima platser som måste utsättas för en främling.

Det finns gott om möjlighet att göra det hemma eller kanske med hjälp av din partner. Det kan till och med vara en del av förspel eller sexuell lek, att ta bort hår på varandra.

Intim rakning för alla

Det finns många olika metoder, var och en med dess fördelar och nackdelar. Du kan välja att raka dig med en skrapa eller en liten rakkniv. Fördelen här är att den är snabb och smärtfri och kan göras som en daglig rutin. Du kan också använda vax eller en epilator om håret ska rivas upp med roten. Det tar längre tid och kan vara lite smärtsamt, men huden förblir slät och hårfri längre. De nya hårstrån som växer ut börjar som ner, eftersom det är helt nya hårstrån. Därför kommer du inte att uppleva stickande stubbar som en vanlig rakning kan ge.

Å andra sidan, om du använder en trimmer, kan du göra fantastiska intima frisyrer som du kan överraska din partner med nästa gång du har intima möten. Här kan du till exempel. Använd en mall för att raka dig bort eller så kan du göra det "frihand". Försök - det är trevligt att älska sina intima delar.

Efter rakning, använt vax eller epilator rekommenderar vi starkt att du smörjer med en gel eller olja för att undvika röda knoppar. Röda knoppar är inte snygga och kan orsaka lätt klåda.

Hos Belugi har vi produkter för olika typer av hårborttagning. Du kan köpa det du vet eller så kan du välja att prova något nytt.