Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9917&groupid=GROUP87
Kondomer
Pris
Brand

Kondomer

När du använder kondom är det mycket troligt att du undviker oönskade graviditeter och könssjukdomar. Men det är en enorm skillnad i kondomer.
Kondomer för alla

Beroende på din penisstorlek, om du vill använda den för samlag, oralsex, analsex eller en kombination av dessa, är det en skillnad i vilken kondom du bör välja. Längden på penis betyder också vilken kondom du bör välja. Och så är det naturligtvis en skillnad mellan vad olika människor föredrar och därför bör ditt val också spegla vad du gillar.

Vilken kondom ska du välja?

Först och främst bör kondomen passa din penisstorlek. I allmänhet finns det 3 storlekar. Liten, medium och stor / XL. De små storlekarna är lämpliga för en penis som har en upprätt längd (dvs. en penis i ett styvt tillstånd) upp till 12 cm. . Penisens diameter påverkar också vilken storlek du ska välja. Om du har en diameter på upp till 49 mm bör du välja en liten kondom, en diameter på 50 - 60 mm bör du välja en medelkondom och om du har en diameter på över 60 mm bör du välja en stor / XL kondom. Lyckligtvis finns peniser i alla storlekar och former och därför kan det vara svårt att välja exakt rätt storlek första gången du köper en kondom. Om du inte omedelbart kan se din penis, vilken kondom som passar dig, rekommenderar vi att du försöker med en medium / vanlig kondom. Försök applicera kondomen innan du har samlag med en partner och använd helst kondomen medan du onanerar. Kondomen får inte sitta lös eller falla av, så välj en mindre kondom. Å andra sidan får kondomen inte heller sitta så tätt att det finns en risk att den spricker eller går sönder, så du behöver en större kondom.

Kondomer med bedövning

Kondomerade kondomer har blivit mycket populära och säljs i en mängd olika varianter. Inuti kondomen appliceras en mycket liten mängd anestetisk spray som förhindrar att du kommer så snabbt och vanligtvis undviker oönskad snabb utlösning. De flesta män upplever att de kan ha sex med sin partner mycket längre när de använder en kondom med anestesi och så småningom har större och bättre orgasmer. Kondomer med anestetika kallas också fördröjningskondomer precis som du kan få en fördröjningskräm med fördröjningseffekt.

Kondom med smak och / eller doft

Om du behöver öva oralsex med kondom (för att undvika könssjukdomar) kan det vara en bra idé att fråga om din partners önskade smak. Gillar de jordgubbar, hallon, karamell, kaffe eller något helt annat. Och välj sedan en kondom, med en liknande smak. Annars kan en kondom smaka lite syntetiskt eller gummi, eftersom det vanligtvis är tillverkat av latex (gummi).

Kondom för analsex

Om du ska ha analsex är det först och främst viktigt att välja en extra stark kondom eftersom anus kan vara tuffare än en vagina tills den är ordentligt värmd upp. Starka kondomer är lite tjockare, men den otroligt lilla skillnaden kompenseras av det faktum att du inte behöver tänka på om du ska byta kondom under sex.

Kondom för vild sex

Om du vet att du ska ha vildkön eller sex i timmar, bör du också välja en stark kondom. En kondom kan vanligtvis inte "bli sliten", men eftersom en kondom i alla fall produceras i ett extremt tunt material, rekommenderar vi alltid att du köper en starkare kondom för vild sex. Det kan därför vara en idé att ha flera olika kondomtyper om du i förväg vet om du ska ha en extra vild eller lång sex eller om du bara vill ha sex där det inte är så galen.

Kondom för kvinnor

På Belugi kan du också köpa en kondom för kvinnor: FEMIDOM. Denna kondom skyddar insidan av slidan. Den är mjuk och bekväm att använda och kan användas. används med kondom för mannen - för att ge extra skydd.

Populära kondommärken

De populäraste varumärkena på Belugi är Durex ©, Worlds-Best ©, Fun Factory och London. Durex och Worlds-Best är specialiserade på att tillverka kondomer och det betyder att de har många olika typer och varianter av kondomer. Fun Factory är mest känd för sina sexleksaker, men de har också gjort en kondomserie som vi tycker är oerhört bra och till ett rimligt pris. Och slutligen finns det London, som är mest känd för att sälja större mängder kondomer till de som använder många kondomer och i gengäld till mycket låga priser.

På Belugi har vi ett brett urval av kondomer för varje smak. Utforska vårt sortiment. Hitta din favorit, men försök nu något nytt ... Att prova något nytt resulterar vanligtvis i nya upplevelser.

Vi har några speciella mixpaket där du får mycket olika kondomer i påsen. De låter dig prova dig.

Läs också vår fantastiska guide till användning av en kondom om du bara är i minsta tvekan om hur en kondom används