Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9917&groupid=GROUP82
Massageolja
Pris
Brand

Massera olja

Det finns tydligen inte många som inte tycker att det är helt fantastiskt att masseras. Massage är en mycket intim kontakt mellan två personer.

Ett perfekt förspel, mellanspel eller efterspel för härligt sex, eller kanske bara en av de vanliga dagarna som ska toppas med lite välbefinnande.

Hos Belugi har vi många olika typer av massageolja. Du kanske vill prova ett massageoljeljus där du behöver tända ljuset, och sedan droppa den heta, doftande oljan på din partner och sedan massera.

Massageolja för alla

Massageolja kan användas av alla människor och på Belugi är alla våra oljor noga utvalda från de största leverantörerna men vi har också ett antal mindre tillverkare som vi har hittat intressanta och där deras dokumentation finns på plats. När allt är detta en produkt som måste masseras in i huden!

Naturligtvis, om du är allergisk mot partume, bör du välja en helt parfymfri massageolja.

Massageolja - Populära märken

De mest populära märkena inom massageolja på Belugi är Shunga © och Pjur ©. Dessa två märken är specialiserade på hälsoprodukter inklusive massageolja. De producerar massageolja i en mängd olika varianter, med olika struktur och olika dofter, men också massageoljor som också kan användas som smörjmedel när massagen utvecklas till mer intimt spel.