Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9917&groupid=GROUP86
Sexförstärkare - män
Pris
Brand

Sexförstärkare - män

Under hela tiden har mänskligheten strävat efter olika sätt att älska, som bör ge glädje, krossa, förlänga njutningen eller göra det mer intensivt. Effekten av vissa växtbaserade läkemedel har sedan dess dokumenterats och har därmed överlevt i tusentals år. Produkter forskas och utvecklas fortfarande för att förbättra sexlivet.

En upprätt penis som kan älska i timmar utan att falla har alltid varit mycket hög hos män, så produkter som Viagra har tagit världen med storm. Hos Belugi säljer vi inte receptbelagda läkemedel, men vi har ett urval av andra produkter som kan väcka dina sinnen och ge dina sexuella upplevelser ett extra boost.

Till exempel kan du prova ett smörjmedel med en uppvärmnings- eller kyleffekt. Eller en fördröjningspray som kommer att pågå i erektion - så att du inte får orgasm för snabbt. Det finns många damer som uppskattar det!

Sexförstärkare för män - hur fungerar de?

Sexförstärkare för män finns i olika varianter. Det finns de varianter som väcker sinnen som. oljor och ljus. Men det finns också sexförstärkare som fungerar genom att öka blodtillförseln till penis, t.ex. genom att produkten innehåller lite chili eller en annan stark produkt. När du ökar blodtillförseln kommer din erektion att bli kraftigare och du kommer att uppnå större och längre orgasmer. Alla våra produkter har testats dermatologiskt och är därför helt ofarliga. Ett problem är att man kan bli "beroende" av sexförstärkare eftersom det är otroligt läckert med längre och större orgasmer.