Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9917&groupid=GROUP79&top10=True
Välfärd
Pris
Brand

Bättre sex - Med produkter från Apotek för bättre sex

På Belugi har vi alla typer av produkter för bättre sex. Slides, massageolja, massageljus, rakning och vård, mäns och kvinnors sexförstärkare, kondomer och skötselprodukter.

Du hittar de olika produkttyperna i menyn till vänster.

Glidmedel

En intim upplevelse kan lätt bli bättre med rätt produkter. Både sexleksaker, men också de kosttillskott Belugi rekommenderar. Till exempel. vi tror att du alltid ska använda en lotion - oavsett om du utvecklar mycket fukt själv eller inte. Glidkremen gör den bra för båda parter från början. Inget att göra med att hon "värmts upp" utöver förspel. Glidkremen säkerställer att det inte finns något motstånd, men att allt glider från början. Oavsett om det är ett finger, en penis eller en sexleksak.

Sexleksaker - städning

Rengör alltid din sexleksak före och efter användning - antingen med vatten och tvål eller med sexleksakstvätt, som dödar 99% av bakterierna på sexleksaken. Det är också viktigt att komma ihåg att medicinsk silikon är den bästa silikon som finns på marknaden för sexleksaker. Men det har nackdelen att den fungerar som en magnet på damm. Därför rekommenderar vi att du också rengör din sexleksak innan du använder den.

Erotiska produkter

Belugi har som sagt en mängd erotiska produkter. Till exempel. massageolja och massageljus. Vi rekommenderar det starkt som att värma upp för en intim kväll med din partner.

Våra sexförstärkare är produkter som ger mer önskan. Dessa är vanligtvis produkter som har chili eller liknande tillsatt för att öka blodflödet till dina intima delar. Det känns riktigt trevligt och ger några fantastiska orgasmer. Har du inte redan provat en sexförstärkare - då är det ett "måste"! Alla våra sexförstärkare är naturligtvis utan ftalater och testade dermatologiskt. Det enda problemet är att du kan bli "beroende" på dina sexförstärkare eftersom du vill uppleva bättre sex!

Om du eller du vill börja med ett erotiskt spel rekommenderar vi särskilt spelet Erotic4Real. Det är ett spel som kombinerar erotisk lek med samlagsproblem.