Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9915&groupid=GROUP221
Bondage-/Fetishset
Pris
Brand

Bondage sätt

En bondageuppsättning består av flera delar av bondage-produkter. Det kan till exempel. vara en ögonbindel, en piska och ett par manschetter. Bondage-kit kännetecknas av att de är lämpliga för nybörjare i bondage och är ofta enkla att komma igång och enkla att använda.

Vilken bondagesats ska jag välja?

Hos Belugi har vi ett brett utbud av bondage-kit från olika leverantörer. Men bondagesatserna vi har från Fifty Shades of Grey är mycket populära. Naturligtvis beror detta på att bondagesatserna är baserade på Fifty Shades of Grey-trilogin som finns både som böcker och filmer.

Bondage kit för alla?

Ja, alla kan njuta av bondagesatser från Belugi. Men vi rekommenderar särskilt bondage-kit för nybörjare i bondage. Du kan eventuellt kombinera bondagesatsen med en av våra läckra kostymer för bondage. Men oavsett kön, ålder eller sexuell läggning kan man använda en bondageuppsättning. En bondage kit är också en utmärkt gåva om du tycker att en familjemedlem eller vän bör ha lite extra tid i sexlivet. Det är både roligt och sexigt!

Bondage-satser för rollspel?

Ja, säkert. Alla våra bondage-kit kan inkluderas i rollspel, antingen ensamma eller med andra bondage-produkter. Om du är helt ny i träldom, rekommenderar vi att du börjar med en bondage som känns om du gillar att vara dominanten (den som dominerar) och den underordnade (den som domineras). De första tiderna som du binder dig till en bondageset kan verka lite besvärliga. Men du måste bara vänja dig vid idén att släppa taget och vara i en värld där du kan ge dig varandra på ett helt nytt sätt.