Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9915&groupid=GROUP219
Bröstvårtsstimulering
Pris
Brand

Bröstvårtsstimulering / Nippelstimulering

Bröstvårtorna är för många, en mycket erogen zon, och det kan vara oerhört irriterande att spela med dem. Antingen med en hand, en fot, en fjäder, en isbit eller med sexleksaker, i form av en bröstvårtstimulator. Nippelstimulatorer finns i två versioner. Nippelstimulatorer i form av nippelklämmor eller nippelstimulator i form av en nippelpump. Men en bröstvårtstimulator kan också vara en dildo, en tillfredsställande eller något du kan leka med, på eller runt dina bröstvårtor. Och kom ihåg att både män och kvinnor har en erogen zon på bröstvårtorna, och därför kan en bröstvårtstimulator användas av båda könen.

Nippelstimulator - Nippelklämmor

Nippelklämmor är utformade som en klädklämma där en klämmer samman i ena änden så att den andra änden öppnas. Slutet som öppnas öppnas på bröstvårtan. Det är därför lätt att beräkna att änden som klämmer runt bröstvårtan ska kunna ställas in för att pressa hårt eller mjukt - eller något däremellan. Nästan alla bröstvårtestimulatorer i form av klämmor kan ställas in för att pressa mjuka, medium eller hårda på dina bröstvårtor. Dessa bröstvårtstimulatorer kan också ställas in på vägen, antingen i förspel eller under samlag.

Nippelstimulatorer - Nippelpumpar

En annan typ av nippelstimulatorer är nippelpumpar eller nippelpumpar. Dessa fungerar genom att placera ena änden ner över bröstet och genom att pumpa i den andra änden, skapas ett vakuum och bröstvårtan stimuleras. Denna typ av bröstvårtestimulering är underbart utsökt och du kommer inte i kontakt med själva bröstvårtan, eftersom det bara är vakuumerna som stimulerar.
Nippelstimulator för alla

Ja - som tidigare nämnts kan både män och kvinnor använda en bröstvårtstimulator. Ålder har inte heller någon betydelse för användningen av en bröstvårtstimulator. Vi önskar er all lycka till med din bröstvårtestimulator. Belugi har verkligen den perfekta nippelstimulatorn för dig också - men du kanske vill prova det lite!