Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9915&groupid=GROUP220
Elektrosex
Pris
Brand

Elektrosex

Sensoriska intryck finns i många utgåvor. Med vårt sortiment av Electrosex-leksaker - sexleksaker med kraft in - kommer du att uppleva en helt ny värld av njutning.

Det låter våldsamt att stöta på varandra med elektroniska leksaker, men det är inte så farligt som det kan låta. Alla produkter inom elektronisk sex har en mycket låg spänning, som kan ökas vid behov. Känslan kan variera från en ljuskälla, en intensiv virvel eller en rap, som ett slag eller en nivå.

Med Electrosex kan du spännande din partner liten eller stor på ett nytt sätt.

Att spela med dessa produkter är inte farligt och du kan inte skadas. Vi rekommenderar emellertid inte personer med pacemaker att använda elektroseksuella produkter.

Vad är Electrosex eller Estim / E-Stim?

Elektroseksaksleksaker kallas också Estim eller E-stim och spänner över ett brett spektrum av elektroskopprodukter. De produkter vi säljer på Belugi är naturligtvis godkända enligt alla EU-standarder, och vi rekommenderar starkt att du eller du följer dessa typer av produkter. När du gör det finns det absolut inget farligt med elektroseksuell eller E-stim. Electrosex-produkter fungerar genom att skicka små elektriska impulser genom kroppen, som bland annat påverkar kroppens erogena zoner, men också hjärnan, hjärtat och andra delar av kroppen. Dessa impulser är mycket spännande och ökar också cirkulationen. Du kan variera mängden pulser och pulskraften, så att du får exakt mängden pulser i din elektroskapsutrustning som ger de bästa orgasmerna. Både män och kvinnor kan uppnå fantastiska och olika orgasmer med elektroseksamen.

Electrosex eller Estim kan användas både för onani och för par, men de flesta Electrosex-produkter är för par.

Vissa elektroseksuella produkter fungerar via elektroder på huden, medan andra är för internt bruk, t.ex. i form av en elektrisk buttplugg (e-stim butt plug) eller en elektrodildo (e-stim dildo). Båda typerna av elektroseksaker leksaker fungerar med hjälp av elektroniska impulser, men produkterna för intern användning stimulerar vagina, penis eller anus med små ryck. Dessa ryck är extremt spännande och därför har elektroseks har blivit enormt populära - både intern och extern elektroseks.

När du växer till elektro, kan du välja att köpa en elektrosex gel som är utformad för att förbättra kontakten mellan din sex-leksak elektros / E-Stim och huden och vaginalslemhinnan.

Vilket märke av elektroskop ska jag välja?

Hos Belugi har vi hela sortimentet från ElectraStim, som är specialiserat på elektroseksportprodukter. ElectraStim-produkter kräver en controller för sina Electrosex-produkter, som du måste köpa först innan du kan börja med Electrosex. Detta kallas en ElectraStim Flick Stimulator och finns i fyra olika modeller. ElectraStim är för människor som antingen vet att elekro är bara något för dem, eftersom det kräver en relativt hög investering för att komma igång. I gengäld får du också marknadens produkter inom Electrosex från ElectraStim.

Ett annat alternativ är att börja med en eller flera Fetish Fantasy Shock Therapy-produkter. Dessa elektro-produkter behöver inte en gemensam enhet för att kontrollera sina elektroseks-produkter. Så varje produkt fungerar separat utan ytterligare investeringar. Vi rekommenderar produkter från Festish Fantasy Shock Therapy för nybörjare eftersom de är betydligt billigare att komma igång.

Dessutom rekommenderar vi att du eller du köper en konduktiv gel, eftersom denna gel säkerställer bästa kontakt mellan dina Electrosex-produkter och huden.

Elektroskop för alla?

Ja, nästan vem som helst kan experimentera med elektroseksamen - oavsett kön, ålder och sexuell läggning. Men om du lider av ett dåligt hjärta, använder en pacemaker eller är gravid, rekommenderar vi att du ber din läkare om råd innan du startar elektroseks. Som nämnts tidigare är emellertid de elektriska impulserna från sexleksaken till elektroseksiken mycket svaga, eftersom spänningen är kraftigt reducerad i sexleksaken jämfört med t.ex. spänningen i ett uttag.

Riktigt roligt - det är en fantastisk värld där du kommer att uppleva att använda nya spännande sinnen i ditt sexuella universum!