Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9915&groupid=GROUP216
Fifty Shades of Grey
Pris
Brand

Fifty Shades of Grey - Fifty Shades of Darker - Fifty Shades Freed

E.L. James tog världen med storm med bokserien "Fifty Shades of Grey". Serien ger en introduktion till BDSM i en romantisk berättelse och har sedan gett många en önskan att experimentera med dominans och träldom.

Produktlinjen Fifty Shades and Grey är en samling kvalitetsprodukter för spel på alla nivåer. Det finns produkter för alla typer av spel, även om du kanske inte känner dig som BDSM.

Men .... Så BDSM är inte så farligt. BDSM-spel är inte nödvändigtvis våldsamma eller skadande. Det handlar helt enkelt om att leka med sinnena och i vissa fall inrätta ett rollspel där en part beslutar och den andra parten bara accepterar. Det kan övas mycket försiktigt och långsamt och anpassar sig helt och hållet till din och din partners temperament.

Efter uppföljaren till filmen Fifty Shades of Grey har en helt ny serie produkter - Fifty Shades of Darker släppts också. Hos Belugi A / S har vi säkerställt hela produktsortimentet. Om du vill prova en eller flera av produkterna, kan de hittas här till Nordens lägsta priser.

Och så kom det äntligen - och som vanligt är Belugi den första eller en av de första som får alla Fifty Shades Freed-produkter i hyllorna. Återigen till de lägsta priserna i norr.

Ha kul!

- Hitta inspiration i BDSM-guiden för nybörjare.