Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9915&groupid=GROUP218
Piskor, paddlar och ticklers
Pris
Brand

Piskor, paddlar och ticklers

En smäll på skinkorna med en piska eller paddel, eller någon annanstans på kroppen, ger en liten spänning och kan samtidigt ge en oerhört intensiv upphetsning. Smärtan med piskning eller paddling finns i många olika utgåvor och styrkor, och att hitta rätt balans, hitta bara piska eller paddel som passar dina behov är en fantastisk konst. På Belugi har vi ett stort urval av piskor och paddlar, så titta runt på sidan. Det finns definitivt en piska eller paddla för dig också.

Bondage behöver inte vara väldigt smärtsamt, våldsamt eller förnedrande. Du kan helt enkelt experimentera med en piska eller paddla och få lite spänningen och hitta balansen tillsammans.

Att ha sex med en piska eller paddla skapar en mycket nära och intensiv relation. Som ett par kommer du att utforska varandras gränser och lära känna varandra på ett helt nytt sätt.

Piska

En piska är en relativt styv "pinne" där det finns ett handtag i ena änden till den som leder pisken och antingen bara slutet av en pinne i den andra änden - eller t.ex. ett hjärta, en fyrkant eller liknande som slår, den som får pisken och smärtan. Denna typ av piska finns i många varianter. Och med de olika varianterna kan du välja hur mycket smärta som ska orsaka pisken. En mycket styv piska gjord av stål och utan läder eller liknande vid piskänden orsakar mycket smärta. Dessa piskar ger röda linjer där pisken slås. I den mjuka änden av skalan hittar du piskar gjorda av ett mjukare material än stål, som är vadderat med mjukt tyg och där ett läder eller en kvast appliceras, vilket inte kan orsaka så mycket smärta som en stålpisk. Denna typ av piska är för nybörjare.

Den andra typen av piska är den typ av piska du brukar kalla en "sju-tailed" piska. Här är det remsor, vanligtvis av läder, som bidrar till piskens smärta. Dessa piskor är också mycket nybörjare vänliga eftersom smärtan är begränsad och du kan enkelt prova hur mycket smärta du vill ha från pisken.

Paddle

En paddel är nästan formad som ett gammaldags bollträd. Det vill säga den har ett handtag i ena änden och sedan blir det bredare - upp till 8 - 10 cm. i bredd. En paddel kan tillverkas av olika material. Från mjukt läder till lätt stål. Dessutom kan en paddel fodras med olika typer av tyg som gör smärtan större eller mindre, beroende på hur mjuk tyget är.

Piskor och paddlar för alla?

Ja - piskor och paddlar är för alla som odlar bondage och för alla som vill börja experimentera med bondage. En piska eller paddla är nästan ett oumbärligt verktyg i spelet eftersom smärtan kan vara otroligt läcker. Här pratar vi om smärta som görs från en enkel smärtskälla som kan kännas på skinkor, bröst, vulva, skamläppar eller klitoris? Eller kanske det är en kombination av en fogad touch och sedan lite smärta? Du bestämmer dig - du måste spela och njuta av spelet med din piska eller paddla!

I bondage med piska eller paddla är det ofta otroligt befriande, både som domina (den som bestämmer och förorsakar smärta) och som undergiven (den som får ordning och får smärta), att ge efter för de nya och fantastiska sexuella upplevelserna. Börja med försiktig bondage, köp en piska eller paddel som inte slår hårt. Börja med att köpa, reta, tagga, ögonbindel och se vart det leder dig. Om du inte har provat bondage tidigare kommer det att ta dig in i en mycket erotisk värld där ingenting är som det brukar vara och där din piska eller paddel kan ändras efter humör. Gläd dig .... det erbjuder stor glädje!

Kom ihåg att smärtan kan vara oerhört läcker från höger pisk.

Leksakerna i denna kategori kan vara oerhört spännande, men det är viktigt att säga av och på - båda parter bör njuta av spelet!