Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
29.augusti 2020

GUIDE: DE 10 BÄSTA BUTTPLUGS - TESTVINNARE (2020)

Guide: De 10 bästa Buttplugs Testvinnarna (2020)

Test av BUTT PLUGS - De 10 bästa buttpluggarna 2020

Vår vanliga testpanel har varit i "arbete" igen. De har fått i uppdrag att testa buttplugs av Belugi. Vissa var mer entusiastiska än andra och det var stor skillnad i testpersonernas erfarenhet i fältet. Majoriteten hade dock "lite" eller "mycket" erfarenhet av buttplugs. Det stod också tydligt att de som hade "mycket" erfarenhet av buttplugs var mycket mer fokuserade på specifika produkter som de visste passade bäst i storlek, design och alternativ. Det var också tydligt att det var skillnad i vad testpersonerna valde att testa, eftersom det finns anala sexleksaker för kvinnor, anala sexleksaker för män och anala sexleksaker för par.

Testpersonerna var fria att välja buttplugs som de trodde skulle passa dem i Belugis sortiment. Kravet var att de skulle testa minst tio pluggar, men helst mer så att vi kunde samla in så mycket information som möjligt innan vi kunde tillkännage vinnarna.

Vi bad försökspersonerna ge poäng baserat på följande frågor om varje plug:

1. Hur bedömer du allt-i-allt-buttplugen?

2. Hur bedömer du utformningen av varje buttplug?

3. Hur bedömer du materialet?

4. Hur bedömer du buttplugens förmåga att ge anal orgasm?

5. Hur bedömer du priset i förhållande till kvaliteten på varje buttplug?

Sedan beräknade vi en genomsnittlig poäng för varje buttplug för att kunna välja den bästa rumpan. Som läsare bör du vara medveten om att alla tio produkter nedan är "vinnare", eftersom det finns en skillnad i vår kropp och därför rekommenderar vi att du provar olika typer av analsexleksaker. Mer än 25 pluggar testades av våra testdeltagare.

Vi börjar med att presentera den 10:e platsen och slutligen presentera vinnaren i detta test.

# 10: Icicles nr. 2 - Handblåst glas - Dildo/anal dildo

På en säker 10:e plats hittar vi en handblåst anal dildo från Icicles. Som du kan se är det inte en egentlig buttplug, utan snarare en anal dildo. Det måste dock sägas att om man inte leder Icicles nr. 2 hela vägen in i anus fungerar det faktiskt som en buttplug

#butt plug 1 Icicles nr 2 handblåst dildoIcicles nr. 2 är gjord av härdat glas och kan därför inte gå sönder. Den produceras av världens största sexleksakföretag, Pipedream, och är av mycket hög kvalitet. Eftersom den är tillverkad av härdat glas kan den värmas upp och kylas ner. Våra testpersoner säger att de lägger den i frysen en timme före användning och då känns det otroligt underbart när den används. Den kan också värmas upp i en skål med vatten, men man måste se till att dildon inte blir för varm. Försök att värma upp det lite och gradvis göra det varmare och varmare för att passa dina önskemål.

 

Kulorna på Icicles nr. 2 känns utsökt när de förs in och du kan antingen leka med dem eller så kan du låta dem sitta inne om du använder dem med bakifrån. Antingen med din partner eller ensam.

Man måste vara lite försiktig med Icicles nr. 2, eftersom den inte har en stoppfunktion kan den därför glida upp i anus. Därför rekommenderar vi särskilt Icicles No. 2 för dig som är något erfaren eller mycket erfaren.

 

 

 

Fördel:

• Tillverkad av härdat glas

• Kan kylas eller värmas

• Lätt att leka med

• Vattentät (naturligtvis)

>> Icicles nr. 2 kan köpas här <<

# 9: Picobong SURFER - Buttplugg med vibrationer

Picobong SURFER skulle definitivt ha haft en högre ranking om det inte vore för priset. Men Picobong SURFER värderas mycket högt av alla testpersoner på design, storlek och förmåga att ge anal orgasm. Det är därför en superexklusiv produkt för alla som är villiga att spendera lite extra på en kvalitetsprodukt.

butt plug # 3 picobong surfareDenna buttplug är tillverkad av det kända svenska företaget LELO och är tillverkad av superläcker medicinsk silikon. Silikonet känns silkeslen när det sätts in, vilket gör produkten lätt att använda för alla. Designen är anpassad till kroppens anatomi och den lilla detaljen med ett hål i ändstycket som ett litet handtag, gör den enkel att leka med och ta ut den efter användning.

Picobong SURFER kan användas både med och utan vibrationer. Om du vill ha vibrationer laddar du bara ner appen till din telefon och följer sedan instruktionerna på skärmen. Det är superenkelt och roligt att leka med - antingen ensam eller med din partner.

På Belugi har vi sålt otroligt många Picobong SURFER och vi kan garantera kvaliteten. I skrivande stund har vi aldrig haft ett klagomål och vi vet att våra kunder är oerhört nöjda med den här produkten. Den får därför våra varmaste rekommendationer.

Fördel:

• Fantastiskt utsökt material

• Bra för prostata

• Med vibrator

• Kvalitetsprodukt

>> Picobong Surfer kan köpas här <<

 

# 8: Fun Factory - Bootie Medium -Medium buttplug

Fun Factory Bootie var en av de produkter som nästan alla deltagare inkluderade i sitt test. Detta är en vanlig högkvalitativ buttplug från det stora tyska sexleksaksföretaget Fun Factory. Fun Factory är ett av Europas största sexleksaksföretag och de kännetecknas av hög kvalitet till ett rimligt pris.

Buttplug # 4 Fun Factory Bootie mediumFun Factory Bootie var en av de produkter som nästan alla deltagare inkluderade i sitt test. Detta är en vanlig högkvalitativ rumpa från det stora tyska sexleksaksföretaget Fun Factory. Fun Factory är ett av Europas största sexleksaksföretag och de kännetecknas av hög kvalitet till ett rimligt pris.

Factory Bootie medium Bootie butt plug är inget undantag. Produkten är gjord av en mjuk medicinsk silikon och finns i storlekarna small (7,6 cm), medium (9,3 cm) och large (11,1 cm). Den kan användas av både kvinnor och män och den lilla krökningen på toppen av buttplugen är avsedd att träffa prostata eller insidan av klitoris. Krökningen masserar dina erogena zoner antingen som ett komplement till onani/älskog eller till en oberoende anal orgasm.

Fun Factory - Bootie är för alla och det är egentligen bara den storlek du måste bestämma dig för. På Belugi anser vi att denna buttplug är en standardkvalitetsprodukt som du verkligen kommer att vara nöjd med.

Fördel:

• Bra för nybörjare och lätt att träna med

• Medicinsk silikon

• Bra för prostata och insidan av klitoris

• Finns i tre storlekar

• Prisvärd

>> Fun Factory Bootie kan köpas här <<

 

# 7: Rocks-Off - Petite Sensations - Plug

Med Rocks Off Petite Sensations får du en bra produkt till ett bra pris. Testpersonerna säger att den här buttplugen främst  är riktad till nybörjare och lätt erfarna. Du får en buttplug i medicinsk silikon med vibrationer i ca. DKK 100. Det är särskilt i parametrarna material och pris/kvalitet som Rocks Off Petite Sensations får mycket höga poäng - faktiskt, Rocks Off Petite Sensations får högst poäng på parametern pris/kvalitet.

Rocks off petit sensationRocks Off Petite Sensations produceras av det engelska företaget Rocks Off, som är kändaför att tillverka produkter av hög kvalitet till ett lågt pris.

Produkten är bara 2,7 cm i diameter och därför är det möjligt att föra in den utan problem. Därför är det en riktigt stark produkt för människor som inte har provat en buttplug tidigare. Det faktum att Rocks Off Petite Sensations också kommer med vibrationer är bara ett extra plus - som du kan använda när du har blivit bekant med produkten. På Belugi är det en av våra bästsäljande pluggar - naturligtvis på grund av priset. Det är en självklar produkt att börja med i analsexleksaker, för att testa om det är något för dig och/eller din partner.

 

 

 

 

 

Fördel:

• Perfekt för nybörjare och lätt att leka med

• Med vibrationer

• Vattentät

• Mycket prisvärd och bra kvalitet

>> Rocks Off Petite Sensation kan köpas här <<

 

# 6: Ouch! - Uppblåsbar silikonplugg

Denna produkt från Ouch testades av de mer erfarna testpersonerna gällande analsexleksaker. Och den fick mycket beröm längs vägen. Testpersonerna (både kvinnor och män) som gillar att "fyllas upp" lovordar denna typ av buttplugs.

Buttplugg nr 6 Ouch! uppblåsbar silikonpluggOuch! uppblåsbar silikonplugg är en buttplug som kan pumpas upp efter du fört in den, upp till den storlek som passar dig. Testpersonerna säger att den är lätt att föra in och sedan blåsa upp den så att den passar perfekt i anus. När pluggen passar perfekt startas vibratorn och sedan kan du njuta av den till fullo.

Det läckra materialvalet i Ouch! är väldigt mjuk och utsökt och själva funktionen att kunna blåsa upp rumpan ger Ouch! en fin 6:e plats.

Fördel:

• Kan pumpas upp

• Läcker silikon

• Fjärrkontroll

>> Ouch! - Uppblåsbar silikonplugg kan köpas här <<

 

 

# 5: Fifty Shades of Grey - Vibrerande buttplug - Delicious Fullness

Fifty Shades of Grey-serien är fantastisk och rankas alltid bra i våra tester. Denna buttplug är inget undantag!

Detta är en standard buttplug som kan användas av vem som helst. Båda nybörjare, lätt erfarna och erfarna. Det är en av de produkter som vi kallar en "måste ha" -produkt om du gillar att stimuleras med analsexleksaker.

Buttplugg # 7 femtio nyanser av grå läcker fyllighetDen vibrerande buttplugen har 9,5 cm som kan föras in i anusen. Sedan finns det ett "stoppblock" så att plugen inte glider in helt. Det ger en säkerhet för användaren och kan därför användas av vem som helst utan problem. 9,5 cm är gjord av utsökt silikon, medan vibrationskontrollen i sig är gjord av ABS. Det finns 3 hastigheter och 7 vibrationsmönster så att du kan hitta exakt den vibration du gillar. Eller experimentera lite med olika hastigheter och mönster under leken.

Testpersonerna säger att den här produkten verkligen kan användas av alla och alltid ger en riktigt bra upplevelse. Kom ihåg att köpa batterier för produkten, eftersom de inte ingår - utan köp några extra, eftersom du lätt kan bli beroende av den här pluggen från Fifty Shades of Grey.

 

 

Fördel:

• Bra kvalitet till ett bra pris

• Kan användas av vem som helst

• 3 hastigheter - 7 vibrationsmönster

• Vattentät

>> Fifty Shades of Grey Vibrerande butt plug kan köpas här <<

 

# 4: Icicles nr. 49 - Handblåst buttplug

På en riktigt trevlig 4:e plats hittar vi Icicles nr. 49 - Handblåst glasdildo. Även om produkten beskrivs som en dildo av tillverkaren Pipedream, är den bestämt en buttplug. Naturligtvis kan man leka med det och stimulera anus, men denna används oftast som en plug som sätts in och sedan hålls kvar till förmån för den som använder den.

Buttplug # 8 Icicles nummer 49 handblåst glasdildoButtplugs som är gjorda av glas blir mer och mer populära. Detta beror naturligtvis på att de båda kan värmas upp och kylas ned före användning, men också för att de är mycket läckra och lätta att föra in och ut. Flera testpersoner nämner att de alltid använder lite smörjmedel när de använder sexleksaker av glas. Denna buttplug kännetecknas särskilt av att den är en del av olika lekar, eftersom den är utrustad med en svans. Till exempel kan den användas för förspel, där användaren bara bär den och därmed visar att han /hon är upphetsad. Det kan också ingå i ett rollspel eller bara som en vanlig plug under sexakten. Icicles nr. 49 skiljer sig särskilt åt med sin svans. Svansen kan naturligtvis användas för mjuk SM antingen genom stimulering genom lätta slag eller för att binda din partner. Möjligheterna är väldigt många med denna handblåsta buttplug.

Fördel:

• Handblåst glas

• Kan värmas upp och kylas ner

• Perfekt för SM-spel

• Vattentät

>> Icicles Nr. 49 kan köpas här <<

 

# 3: Anal Fantasy Collection 5-Function Prostata Stimulator

På en fin 3:e plats hittar vi Anal Fantasy Collection 5-Function Prostate Stimulator från Anal Fantasy. Anal Fantasy specialiserar sig på att utveckla anala sexleksaker för kvinnor och män! Denna produkt är speciellt utvecklad för män eftersom den ger fantastiska prostata orgasmer. Därför var det också främst män som testade den här produkten.

Butt plug # 9 Anal fantasy 5 funktion prostatastimulatorProdukten är gjord av ABS och fin silikon. Detta gör denna buttplug mycket styv och utsökt - något som försökspersonerna la stor vikt vid. Storleken är också perfekt och krökningen är perfekt för att stimulera prostata.

Anal Fantasy har som sagt specialiserat sig på anala produkter för både män och kvinnor. Därför var det också många av testdeltagarna som testade produkter från Anal Fantasy. Många av produkterna bedömdes vara bra, men särskilt den här pluggen lyfts fram av de manliga testpersonerna. På Belugi gratulerar vi Anal Fantasy Collection 5-Function Prostate Stimulator med den vackra 3:e plats.

Fördel:

•Speciellt utvecklad för prostatastimulering

•Justera hårt för att stimulera på rätt plats

•Vattentät 

>> Anal Fantasy Collection 5-funktionen kan köpas här <<

 

# 2: Rocks Off Ibex Kit

Butt plug # 10 Rocks Off Ibex kitRocks Off Ibex Kit kunde lätt ha vunnit i detta test. Det rankades riktigt högt på alla parametrar - eftersom den riktar sig till kvinnor, män och par! Testpersonerna berättar att denna buttplug är gjord av den läckraste medicinska silikon och den nubbade ytan ger fantastisk njutning.

Dess estetiska uttryck är nästan ett konstverk som sällan ses i hos buttplugs. Buttpluggen levereras med en läcker penisring, som också är gjord av medicinsk silikon.

Rocks Off Ibex Kit är utan tvekan en fantastisk uppsättning och buttplugen är unikt utsökt. Dessutom är priset verkligen överkomligt och därför får Rocks Off Ibex Kit också riktigt bra recensioner. En 5-stjärnig-måste-ha-produkt.

 

Fördel:

• Estetiskt helt oöverträffad

• Kan användas av både män och kvinnor

• Hög kvalitet

• Vattentät

• Prisvinnare

 

>> Rocks Off Ibex Kit kan köpas här <<

 

⭐⭐⭐⭐⭐ VINNARE: BÄSTA BUTT PLUG ⭐⭐⭐⭐⭐

# 1: Worx Luv Plug av metall

Sedan kom vi fram till vinnaren i vårt stora test av buttplugs: Metal Worx Luv Plug!

Metal Worx Luv Plug är en plug i polerat stål med 8,2 cm och 2,9 cm i diameter. En perfekt storlek för både nybörjare, lätt erfarna och erfarna. Några av orden som försökspersonerna sa om denna buttplug var "otroligt vacker", "fin vikt", "perfekt i storlek och design", "Jag kylde den och njöt av en fantastisk anal orgasm" och inte minst att den är "Perfekt".

Buttplugg # 11 Metal worx luv plug butt plugPå Belugi är vi verkligen stolta över att ha den här produkten i lager för våra kunder, och den kan njutas av alla. Det är helt utan krusiduller, men helt enkelt så utsökt i sig. Den polerade ytan och den lilla krökningen passar perfekt, den glider lätt in och buttplugen är lätt att leka med på grund av den lilla ringen.

Metal Worx Luv Plug kommer i en mycket trevlig låda för förvaring, så ingen kan ana din lilla hemlighet. Och lådan skyddar mot damm, bakterier etc.

Ett absolut måste för alla som gillar analspel eller som vill prova en rumpa.

 

 

 

 

Fördel:

•Polerat stål

•Kan värmas upp och kylas ner

•Perfekt för lek

>> Metal Worx Luv Plug kan köpas här <<

 

Bra råd för att leka med buttplugs

På Belugi rekommenderar vi att du använder en dusch för att få anus rent före anallekar. För många kan det vara lite gränsöverskridande att leka med anus utan att den spolats först. När du använder en dusch sköljer du upp vattnet i anusen - gör det 3-5 gånger så att du är helt ren.

Dessutom rekommenderar vi att du applicerar ett bra analsmörjmedel innan du sätter i plugen. Applicera en liten mängd smörjmedel på din buttplug innan du sätter i den - sedan glider den rakt in.

Slutligen kan vi rekommendera att du använder en avslappningskräm som gör anus mindre känslig innan du sätter i buttplugen. Avslappningskrämen innehåller lite bedövningsmedel och är särskilt bra för nybörjare.

Ha nu riktigt kul med den fantastiska stimuleringen du/ni kommer att få ut av att leka med er nya buttplug.

 

Du kan också läsa den här artikeln på danska, svenska, norska och finska här: 

Dansk: Guide: De 10 bedste butt plugs Testvinder (2020)

Svensk: GUIDE: DE 10 BÄSTA BUTTPLUGS - TESTVINNARE (2020)

Norsk: GUIDE: DE 10 BESTE BUTTPLUGGENE, TESTVINNER (2020)

Finsk: Opas: Kymmenen parasta anustappia testin voittajat (2020)


Upplagt av:
Redaktörerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot

Fantastiska erbjudanden • Tävlingar • Evenemangsinformation • Tips och tricks för ditt sexliv
Information om nya produkter • Och mycket mer från din favorit sexbutik