Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
21.juli 2020

Guide: De 10 bästa Dildo - testvinnaren (2020)

I samband med den här guiden eller granskningen av de 10 bästa dildosarna 2020, var vi på Belugi först tvungna att definiera vad en dildo är. Vi definierar den som en penisliknande produkt som kan användas för att stimulera klitoris, G-punkt, vaginalöppning eller den inre delen av slidan. En dildo kännetecknas också av att den inte har någon form av vibration - dvs att det inte finns någon motor inbyggd i produkten som kan få dildon att vibrera (detta kallas en dildovibrator).

I detta test har vi endast inkluderat dildos som används för kvinnor och endast för stimulering av vagina - inte anala dildos.

Det är viktigt att komma ihåg att den här guiden är baserad på Belugis testpersons upplevelse av de olika dildosarna. Och att den bästa dildon för en person inte nödvändigtvis är den bästa dildon för en annan person. Våra testpersoner kunde mer eller mindre välja fritt bland alla våra dildos och de var tvungna att ta hänsyn till sin tidigare erfarenhet när de valde en dildo för testning. Testpersonerna, som antagligen har provat fler dildos än den genomsnittliga kvinnan i Danmark, har därför en erfarenhetsbas att testa från.

Vi bad varje testperson om en klassificering av dildos från 1 - 10 (där 10 är bäst) baserat på följande parametrar

1. Hur betygsätter du all-in-all dildo?

2. Hur utvärderar du designen?

3. Hur betygsätter du materialet?

4. Hur bedömer du dildons förmåga att ge orgasm?

5. Hur bedömer du priset jämfört med kvaliteten på dildon?

Den genomsnittliga poängen för varje dildo har gett följande resultat för "Bästa dildo 2020": Vi börjar bakifrån med plats 10, så du har något att se fram emot!

#10 Nexus Gyro

Nexus Gyro är nummer 10 på listan eftersom den är så mångsidig. Men först och främst för att du kan "rida" dig till en orgasm med Gyro. Det speciella slutet ses inte på någon annan dildo. Det slutet vänder sig när man rider på Nexus Gyro. Dessutom kan Nexus Gyro användas i båda ändarna. Den ena änden används som en vanlig dildo medan den andra änden, som är sfärisk, också kan användas som en dildo, där du helt enkelt tränger in i en liten del av slidan. Båda ändarna ger goda orgasmer men framför allt är rid funktionen som är fantastisk!

Guide: De 10 bästa Dildo (2020)_1

Nexus Gyro är tillverkad av en mycket läcker medicinsk silikon och när du får den i handen kan du omedelbart känna att det är en kvalitetsprodukt. Själva dildon är 14 cm lång, varav 10 cm kan sättas in i slidan.

Fördel

✔ Möjlighet att rida på dildon

✔ Kan användas på flera olika sätt

✔ Läcker medicinskt silikon

✔ Vattentät

-> Nexus Gyro kan köpas här <-

 

#9 Icicles G01 handblåst glasdildo

På plats 9 hittar vi Icicles G01, som är en dildo tillverkad i glas med guldfärg. Själva designen gör den perfekt för G-spot-orgasmer. Den har olika krökningar på själva dildon och i slutet är den böjd för att kunna nå G-punkten. Det skiljer sig från kvinna till kvinna om de kan få G-spot-orgasmer (nästan alla kan med träning) och om de föredrar en G-punkts-orgasm snarare än en klitoris eller anal orgasm. Testpersonerna som gillar G-punkts-orgasmer hade Icicles G01-dildo mycket högre på denna lista medan de som inte kan eller inte föredrar en G-punkts-orgasm.

Guide: De 10 bästa Dildo (2020)_2

 

 

Förutom att Icicles G01 är bra för G-punkts-orgasmer, kan du också värma produkten eller kyla ner den. Du kan värma den snabbt i ugnen eller lämna den någon timme i kylen innan du använder den. "Den kalla känslan" ger en speciell effekt som många kvinnor gillar. Och särskilt med en ögonbindel tillsammans med en partner kan de kännas riktigt styggt. En bra idé är att inte börja med själva vagina utan kanske på brösten eller på fötterna och sedan röra sig långsamt mot målet. Möjligheterna är många med Icicles G01 och vi kan bara ge det våra bästa rekommendationer.

Icicles mäter 17,7 cm varav 12,7 cm kan sättas in i slidan. Glaset är handblåst och kan inte gå sönder under normal användning. Inte ens vild sex! Om du å andra sidan tar produkten och slänger den från 10: e våningen, kan vi inte garantera att det kommer en repa på Icicles G01 - men annars kan du känna dig helt säker.

 

 

Fördel

✔ Bra för G-spot-orgasmer

✔ Bra för den "mindre" vagina

✔ Kan värmas

✔ Kan kylas ner

✔ Vattentät

-> Icicles G01 kan köpas här <-

 

#8 Pipedream Xtreme - Fuck My Cock XL

Guide: De 10 bästa Dildo (2020)_3

Pipedream's Fuck My Cock XL är faktiskt för både män och kvinnor. I ena änden är en medelstor/stor dildo på 26 cm och i den andra änden finns ett hål som mannen kan använda för onani. Produkten innehåller den superläckra och mjuka Fanta Flesh, som ger en mycket naturtrogen upplevelse. De 20 cm som kan föras in i vagina känns som en läcker vanlig penis och själva handtaget (bullarna) är lätta att hålla i medan du onanerar. Flera av testpersonerna berättade också att de hade använt Pipedream Fuck My Cock med sin partner på olika sätt. En rapporterade att han först lekte med henne med Fuck My Cock. Sedan hade hon lekt med honom med Fuck My Cock. Och slutligen hade de lekt med varandra.

Fuck My Cock XL är bra för dig som vill ha en lite större dildo och det möjliggör också stygga parspel.

Fördel

✔ Medium/stor dildo

✔ Kan användas av både kvinnor och män

✔ Fanta Flesh material

✔ Vattentät

 

-> Pipedream Xtreme Fuck My Cock XL kan köpas här <-

 

#7 Alive Cesar

Alive Cesar produceras av det spanska företaget CNEX och Belugi är en av få återförsäljare i Norden av dessa produkter. Vi hittade CNEX av en slump på en mässa för sexleksaker i Tyskland och efter att ha testat flera av deras produkter kunde vi se att kvaliteten är riktigt bra - medan priset är mycket lågt. Och Alive Cesar är inget undantag. Denna produkt kommer på en stark 7:e plats när det gäller god kvalitet och lågt pris. Pris/kvalitetsförhållandet är en ren 10:a och därför är produkten särskilt inriktad på dem som vill ha en dildo till ett bra pris medan de inte vill kompromissa med kvaliteten. Produkten har, liksom alla andra produkter på Belugi, testats, så här får du inte en "Kina"-produkt trots det låga priset.

Guide: De 10 bästa Dildo (2020)_4

Alive Cesar är tillverkad av "Future skin", vilket är CNEXs svar på en läcker silikon som är lika naturtrogen som en penis. Det är utsökt och mjukt på utsidan och hårt som en erigerad penis inne. Alive Cesar är lite styvare än andra dildos och det gör det faktiskt lite lättare att leka med. Vi tror att det riktar sig till nybörjare och lätt att öva med, om det finns någon som vill det inom onani. I alla fall är det en superprodukt i förhållande till priset och det är verkligen ett bra komplement till kollektionen, eftersom det är lite styvare än andra dildos - men med den fina mjuka ytan.

Cesar Alive är 17 cm lång och det finns cirka 14 cm som kan sättas in i slidan. Diametern är 4 cm, vilket är som genomsnittet för den manliga penisen i Europa. Cesar Alive har en sugkopp, så den kan också användas i badet. Fäst den på en fast yta i duschbåset och njut av Cesar Alive under den heta strålen.

Fördel

✔ Hög kvalitet i förhållande till priset

✔ Priset är mycket lågt

✔ Bra för nybörjare / lätt att öva med

✔ Något styvare än andra dildos

✔ Sugkopp för bad

✔ Uppfyller europeiska standarder

-> Alive Cesar kan köpas här <-

 

#6 Fifty Shades Freed – It’s Divine

Guide: De 10 bästa Dildo (2020)_5

Den dildo vi hittar på 6:e plats är från serien Fifty Shades of Freed. Det vill säga, det kommer från bok nummer 3 i trilogin om Mr. Grey och Anastasia. It's Divene är en glasdildo designad som en lång serie glasbollar på den 18 cm långa dildon.

Fifty Shades of Grey It's Divine är inte alls designad som en naturtrogen penis. Istället är det utformat för att reta dina sinnen. Det är tänkt att du känner dig själv, din sensualitet och din sexualitet. Antingen ensam eller med din partner.

Anledningen till att It Divene kommer in på en fin 6:e plats bland mer än 500 dildos är naturligtvis den läckra designen och det läckra materialet. Den är utmärkt gjord av borilikatglas och du kan omedelbart känna kvaliteten när du lägger den i din hand. Det kan naturligtvis både värmas upp och kylas ner - beroende på vad du tycker är trevligt. Eller så kan du använda det som det är, vilket de flesta av våra testpersoner valde att göra.

När de var tvungna att sätta ord till Fifty Shades of Grey Its Divine, var det vanligtvis "den långsamma orgasmen", "längre lek", "mer djup", "avslappning", "mild touch/mild stimulering". En dildo som får dig att känna dig själv - utan att det nödvändigtvis måste handla om själva orgasmen.

Fördel

✔ Super läcker glasdildo

✔ Bra för långsamma/djupa orgasmer

✔ Ett konstverk

✔ Kan värmas och kylas ner

✔ Vattentät

-> Fifty Shades Freed It's Divine kan köpas här <-

 

#5 FUN FACTORY – SHAKESTUB Bouncher

Tyska FUN FACTORY är känt för att tillverka produkter med många färger och högkvalitativa produkter. SHAKESTUB Bouncher är inget undantag!

Guide: De 10 bästa Dildo (2020)_6

Produkten kan användas både som en sele eller "bara" som en dildo. I detta test används produkten som en dildo, men den tillåter som sagt att användas som en sele.

FUN FACTORY SHAKESTUB Bouncher är speciell genom att det finns 3 bollar inuti dildon som ger extra stimulans till de erogena zonerna. Vi känner inte till några andra produkter som har använt den här tekniken. Den är riktigt utsökt och det tunna skalet ger de tre bollarna full möjlighet att stimulera. Som användare kan du tydligt känna stimuleringen från bollarna och testpersonerna säger att det ger en speciell orgasm eftersom bollarna rör sig med hastigheten - även när det börjar gå snabbt.

Den är gjord av en läcker medicinsk silikon och är utformad som en svagt utbuktande penis. Men naturligtvis inte naturligt. FUN FACTORY gillar att göra sina produkter i starka färger och SHAKESTUB Bouncher är inget undantag. Den är starkt röd!

SHAKESTUB Bouncher får en fin 5:e plats på grund av sin förmåga att ge kvinnan en speciell orgasm, med bollar inuti som stimulerar extra när de används.

 

 

 

 

Fördel

✔ 3 inner bollar som ger extra stimulans

✔ Kvalitetsprodukt från FUN FACTORY

✔ Kan användas för sele

✔ Vattentät

-> FUN FACTORY SHAKE Bouncher kan köpas här <-

 

#4 Fifty Shades of Grey – Darker Deliciously Deep

Guide: De 10 bästa Dildo (2020)_7

Detta är en av de ursprungliga Fifty Shades of Grey-produkterna som utvecklades och producerades i samband med den första filmen. Darker Deliciously Deep är en ståldildo, exakt som Mr. Gray använder i boken och filmen. Det är verkligen ett konstverk i dildos - men kanske inte är exakt det du vill ha liggandes framme när din svärmor kommer på besök. Å andra sidan är den utsökt. Väldigt het. Bara på vikten kan du känna produktens kvalitet. Darker Deliciously Deep är gjord av rent rostfritt stål och själva formen är knuten för att ge stimulans i hela slidan när den används. Den är 26 cm lång och kan användas i båda ändarna!

Den ena änden är som sagt bullig medan den andra änden är helt slät och smidig. Hela produkten är superslät och mycket lätt att föra in i slidan, eftersom omkretsen bara är 6 cm. Under spelet växlar du naturligtvis mellan produktens två ändar. Den bulliga änden är särskilt bra för att stimulera hela slidan och den släta änden är särskilt bra för G-punkten. Med Fifty Shades of Grey Darker Deliciously Deep finns det alla möjligheter att spela - både ensam och med en partner.

Fördel

✔ Mycket hög kvalitet

✔ Möjlighet att växla mellan de två ändarna

✔ Kan värmas och kylas

✔ Bra till G-spot

✔ Bra för stimulering av hela slidan

✔ Vattentät

-> Fifty Shades of Grey Darker Deliciously Deep kan köpas här <-

 

#3 COLT® Adam Champ Cock - Adam Champs naturtro penis

Vi har nu kommit till "bronsmedaljen" i vårt test. Och denna plats tilldelas COLT® Adam Champ Cock - Adam Champs livliga penis! Det är faktiskt lite överraskande eftersom det vanligtvis är en något förbisedd produkt. Detta beror antagligen på att COLT-produkter främst används av män, men denna dildo är verkligen en njutning för kvinnor men är utvecklad för både män och kvinnor.

Guide: De 10 bästa Dildo (2020)_8

COLT® Adam Champ Cock - Adam Champs verklighetstrogna penis uppnår sin höga position eftersom den verkligen är naturtrogen i sin design och ritning. COLT har i samband med produktutvecklingen tagit en bild av Adam Colts omskurna penis och gjort en exakt kopia av den. Varje produkt är slutligen handmålad för att få en så bra produkt som möjligt. Varje detalj är genomgången på Adam Champ Cock.

Anledningen till att COLT® Adam Champ Cock inte når plats som nummer 1 eller 2 är materialvalet. Den är tillverkad av PVC-plast och inte av medicinsk silikon. Det är trevligt och läckert att känna på men också lite för styvt för våra testpersoner. Det är naturligtvis en smakfråga och för vissa kvinnor kommer COLT® Adam Champ Cock att vara den ultimata dildon medan den för andra hamnar i lådan och kommer bara ut ibland.

Adam Champs penis är inte bland de största i historien men mäter fortfarande goda 20 cm. Detta är rikligt för många kvinnor och den extrema naturtrogna designen gör den verkligen varm i kroppen när du har fått produkten i handen.

Fördel

✔ Marknadens mest livliga dildo (vi menar det)

✔ Något styvare än andra dildos

✔ Läcker att titta på och beröra

✔ Känns som en hård erigerad penis när du leker

✔ Vattentät

✔ Sugkopp längst ner

-> COLT Adam Champ Cock kan köpas här <-

 

#2 King Cock 18 cm med pung

Alla testpersoner fick en King Cock i sitt test. King Cock är utvecklad av världens största sexleksakstillverkare och är deras bidrag till den perfekta dildon för kvinnan. Och läcker är den. Tillverkad av bästa ABS-plast och klädd med 'Fanta Flesh ™ Life like' på utsidan. King Cock finns i alla storlekar och tjocklekar och det är en av de saker som gör produkten så unik.

Guide: De 10 bästa Dildo (2020)_9Du kan själv bestämma om du vill ha en 15 eller 36 cm penis - eller allt däremellan. De flesta kvinnor föredrar en medelstor storlek och vi har därför valt King Cock 18 cm. med pung som testets silvermedaljvinnare, de medverkande testpersonerna kunde själva bestämma storlek på deras King Cock. King Cocks-dildos är speciella eftersom de är handgjorda och klädda med 'Fanta Flesh ™ Life like'. De ser ut som en läcker erigerad penis och den känns som en erigerad penis. Alltid redo - och alltid till hands. Inga krusiduller - det här är en riktig dildo av högsta kvalitet. King Cock kunde ha vunnit detta test, men flera personer har uttryckt att produkten kan ha en något syntetisk doft de första dagarna. Men detta går över - men det är inte så läckert när du nu vill packa upp den och prova det direkt.

Fördel
✔ En super läcker riktig dildo
✔ Finns i alla storlekar
✔ Finns med och utan pung
✔ Finns med och utan vibrationer
✔ Sann till naturen
✔ Vattentät
✔ Sugkopp för badrummet

-> King Cock 18 cm med pung kan köpas här <-

 

#1 Real Rock 20 cm med pung

Guide: De 10 bästa Dildo (2020)_10

Liksom med King Cock hade alla testpersoner en Real Rock i sitt test. De varierade i storlek beroende på den föredragna storleken hos testpersonerna. Dessutom var det skillnad i om de ville ha dildon med eller utan pung. Med Real Rock 23 cm med pung, blev den här dildo bäst i test av alla våra dildos. Och det är inte utan anledning - den är definitivt bland marknadens bästa dildos - kanske den bästa!

Real Rock kännetecknas av dess otroliga förmåga att verka lika realistisk och verklighetstrogen som en riktig penis. Det är tillgängligt från 12 till 36 cm i längd och ökar på motsvarande sätt i diameter. Du kan därför själv bestämma vilken storlek som är optimal för din vagina, om du vill ha en liten dildo, en XXL-dildo eller en dildo med en storlek däremellan.

Real Rock är gjord av ett superläckert gummimaterial som känns mjukt på utsidan men hård på insidan. Exakt som en erigerad penis. Den är naturtrogen med blodkärl, vener, rynkor och med ett penishuvud redo att glädja dig. Pungkulorna är hårda och den här modellen har en sugkopp, så den kan också användas i badet.

 

Fördel

✔ Bästa dildon på marknaden (enligt Belugi)

✔ Finns i 3 färger

✔ Finns i 14 storlekar

✔ Finns med och utan vibrationer

✔ Finns med och utan pung

✔ Skräddarsydd exakt efter din vagina och din önskan

✔ Lyx till ett bra pris

-> Real Rock 20 cm med pung kan köpas här <-

Med alla dessa ord vill Belugi tacka dig för att du vill läsa vårt test. Nu är det din tur. Vilken dildo ska du välja? Vilken dildo tror du passar dina önskemål och behov? Det finns mycket att välja på och som sagt, det finns mycket mer än det vi har presenterat i detta test. Utforska vårt enorma sortiment. Du hittar allt ditt hjärta önskar på Belugi. Vi hoppas att vi ger lust till mer!


Upplagt av:
Redaktörerna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot

Fantastiska erbjudanden • Tävlingar • Evenemangsinformation • Tips och tricks för ditt sexliv
Information om nya produkter • Och mycket mer från din favorit sexbutik