Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...

Om Belugi

Vem vill du träffa på Belugi?

Belugi A/S grundades av Mik och Marie Oddershede med ett föremål, att sätta kunden i fokus när det gäller romantik och sexleksaker… och vad betyder det rent praktiskt?

Vi har en klar och definierat målsättning att vi som människor med sexleksaker kan….

•    Njuta och ge njutning
•    Leka, ensam eller som par
•    Bryta vanor och tabuer och få förnyad lust att väksa med sin sexualitet
•    Få lust till mer!

Belugi A/S ägs och drivs av Mik och Marie Oddershede, som bägge har stor erfarenhet med att vara självständiga. Våra olika bakgrunder gav oss möjlighet för att starta och driva Belugi A/S och med dom utbildningar, som komplimenterar varandra menar vi två, att vi står starka på en marknad präglat av hård konkurrens.

Marie Oddershede är utbildad I ”Innovation & Entrepreneurship” på Niels Brock Copenhagen Business College, och som sexolog/par terapeut på Par-, sexolog og psykoterapeutskolen vid Carl-Mar Møller. Där utöver har Marie varit självständig med egen butik och webshop I Danmark. Marie er speciellt intresserad I mekanismen som styr ett parförhållande samt vår sexualitet. Det är därför naturligt att Marie tar hand om att som har med sex och sexualitet att göra i sitt vardagliga arbete hos Belugi A/S.

 

"Jag önskar att göra en positiv skillnad för riktigt många människor i Norden, med min kunskap om sex och sexualitet – och jag vill gärna inspirera till mera lust "
Marie Oddershede, Par terapeut och sexolog

Mik S. Oddershede har en kandidatexamen i språk och ekonomi samt en HD(A) från Syddansk Universitet. Som självständig har Mik startat, drivit och sålt 2 succéfulla rådgivningsverksamheter. Den senaste till en fransk börsnoterad koncern. Utöver det har Mik fått 4 Gazellepriser, där den ena var som vinnare I Region Syddanmark och det företag i Danmark med den 5e högsta växt i omsättningen.

Mik är ansvarig för uppförande, utveckling, ekonomi och den dagliga ledning av Belugi A/S. En ställning som Mik har haft dom senaste 15 år I danskt och nordiskt näringsliv.

"Jag önskar att skapa en sund och stark verksamhet, där vi erbjuder våra kunder sexleksaker av högsta kvalitet till Nordens lägsta priser. Det kan vi göra pga. vår robusta ekonomi och starka team av medarbetare”
Mik S. Oddershede, CEO