Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...

FAQ

Q: Hur gammal skall jag vara för att handla på Belugi?
A: Man skall vara 18 år eller däröver.

Q: Kan jag föra över pengar till ett konto när jag köper en produkt?
A: Nej, det kan du inte. Vi tar emot endast kortbetalningar.

Q: Kan jag få mitt paket skickat med någon annan än PostNord?
A: Nej, vi anlitar endast PostNord för alla våra leveranser.

Q: När kan jag förvänta att få mitt paket?
A: Belugi packar alla paket på vardaga fram till kl. 19.00. Därefter hämtas paketen av PostNord. Du kan följa ditt paket under Track and trace menyn högst upp på sidan. Belugi kan inte påverka leveranstiden hos PostNord.

Q: Jeg vill tillämpa min returrätt. Hur gör jag?
A: Belugi erbjuder utökad returrätt på 60 dagar, från den dag du har mottagit ditt paket. Om du inte vill ta emot en eller fler av produkterna skall du skicka ett e-postbrev till support@belugi.dk i vilket du skriver att du inte vill köpa den/de skickade vara/varor. Därefter skall du skriva ut returblanketten, fylla i relevanta fält och därefter returnera varan/varorna. Du skall själv stå för kostnader som uppstår i samband med returneringen. Kom ihåg att Belugi inte tar emot varor skickade per efterkrav.

Du kan ladda ner vår returblankett här:

Klicka här för att ladda ner vår standard ånger- och returblankett.

Q: Jag har en fråga till er sexolog, men vill vara anonym. Är det möjligt?
A: Ja, det är naturligtvis möjligt. När vår sexolog offentliggör en fråga, använder hon bara ditt förnamn och den stad du kommer från. Om du vill vara helt anonym, kommer vi inte att offentliggöra stadens namn och hon kommer att ändra förnamnet.

Q: Besvarar er sexolog alla frågor? 
A: Nej. Vår sexolog besvarar de frågor som hon tycker är av allmän intresse och där hon yrkessmässigt har nödvändig kunskap och erfarenhet.

Q: Kan jeg få mina varor utlevererade på Belugis lager?
A: Nej, det kan du inte. Alla varor leveres av PostNord och ingen annan än våra lagermedarbetare har tillgång till lagret. 

Q: Är det verkligen helt diskret att handla på Belugi?
A: Ja, det är det. Alla varor levereras antingen i vita bubbelkuvert eller i en neutrala bruna paket. Det är ingen som helst reklam påtrykt och avsändaren är M&M Trading A/S. De flesta väljer att få sina paket skickade till ett utlämningsställe, men du kan också välja att få paketet skickat direkt till din hemadress eller till exempelvis din arbetsplats. På ditt kontoutdrag kommer pengarna att vara överförda till M&M Trading A/S - med andra ord, helt anonymt och diskret.

Q: Kan jag få mina varor inslagna på Belugi?
A: Ja, det kan du. Vi tar ett mindre belopp för den tid vi använder på att slå in ditt paket. Inslagningen kommer att vara i snyggt och neutralt presentpapper, normalt kommer det vara svart och rött vid jultider. Inslagningen beställs tillsammans med produkten.
 

Q: Jag överväger att bli medlem i VIP Belugi, men är rädd för att det bara är bondfångeri?
A: Belugi lever av nöjda kunder! Och vi har absolut ingen anledning till att försöka oss på att "bondfånga" folk. VIP Belugi ger en rad fördelar till kunder, som med jämna mellanrum handlar sexleksaker. Man tecknar medlemskapet för ett år i taget och det kostar 149:- per år. Abonnemanget förnyas inte automatiskt, utan du får ett e-postbrev 14 dagar innan medlemskapet utlöper med information om att medlemskapet utlöper snart och det är dags att teckna nytt. Du skall därför teckna ett nytt abonnemang om du även fortsatt vill ta del av fördelarna i VIP Belugi. Med andra ord, ingen automatisk förnyelse.

Q: Jag har hitta en vara billigare efter att jag har köpt en motsvarande vara på Belugi. Gäller er Prisgaranti också i detta fallet?
A: Nej, det gör den som utgångspunkt inte. Men vi kommer att vara glada om du kontaktar support och normalt kommer våra medarbetare att färsöka hitta en tillfredsställande lösning för dig - vi tycker att det är roligast att gå till jobbet när våra kunder är nöjda.