Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...

Säker betalning

- 100% säker betalning genom DIBS

Säkerhet
När du handlar på www.belugi.dk/se/no/fi, skall du använda dig av ett betalkort/kreditkort. För att skydda dina kortuppgifter kommer du i samma ögonblick som du skall fylla i dina kortuppgifter, att viderebefordras till en betalsida levererad av DIBS A/S, certifierad för att hantera betalningar. DIBS A/S ser till att alla uppgifter behandlas krypterat, så att varken www.belugi.dk/se/no/fi eller andra kan få tillgång till dina kortuppgifter.

När du betalar med betalkort, är du alltid försäkrad mot missbruk. Du kan nämligen alltid avvisa en betalning när du får din betalningsöversikt. Du har ingen självrisk i tillfälle av att ditt kort blir missbrukat på en webbshopp som använder sig av SSL i sitt betalningssystem. Därmed är du betydligt bättre försäkrad än i den fysiska världen, där du har en självrisk på uppemot 1200 kr., om ditt betalkort skulle missbrukas.

Nemköp
För att det skall vara så enkelt som möjligt för dig, erbjuder vi registrerade användare Nemköp. Med Nemköp kan du registrera dine betaluppgifter, så att du bara skall fylla i dem en gång. Dina betaluppgifter förvaras säkert och förtroligt hos DIBS A/S. www.belugi.dk/se/no/fi kommer härefter att dra pengarna automatiskt i samband med dina order, när du väljer betalning med Nemköp.

Du kan när som helst välja att radera din kortregistrering under "Mitt Belugi". Om du vill ändra det kort som är registrerat, skall du radera det registrerade kortet och därefter lägga till ett nytt.

Av säkerhetsmässiga orsaker kommer din kortregistrering också att raderas om du väljer att ändra din e-popstadress.

Kvitto
När du har godkänt din betalning på www.belugi.dk/se/no/fi, får du en orderbekräftelse till den e-postadress som du har angivit. Din faktura får du elektroniskt, så snart din order är packad och klar för leverans. Du kan också se din faktura/orderbekräftelse på "Mitt Belugi", så snart ordern är levererad.