Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...

Snabb leverans

Belugi A/S anlitar PostNord til leveranser i alla nordiska länder.

Om du beställer dina varor innan kl. 21.00, skickar vi dem samma dag med PostNord – detta gäller måndag till och med fredag. PostNord hämtar alla beställda varor hos Belugi A/S kl. 21.00+ och garanterar att över 95% av skickade varor når sin destination - mottagaren - redan nästa vardag. Därför kommer du du som regel att kunna ta emot dina varor redan dagen efter - i 100% diskret emballage.

De flesta av våra kunder väljer att få sina varor levererade till ett egetvalt utlämningsställe i närheten av sina bostäder eller arbetsplatser. Du väljer selv utlämninghsställe i samband med ditt köp. Så snart utlämningsstället har tagit emot ditt paket kommer du att få besked om detta tillsammans med dokumentation du har behov av för utlämning.

Utöver att leverera dina varor till ett egetvalt utlämningsställe som passar dig, levererar www.belugi.dk/se/no/fi varor även direkt till din hemadress. I samband med beställning med postutdelning, har du möjlighet att ange om budet får ställa dit paket hemma hos dig, t.ex. vid huvuddörren. Budet får endast ställa varorna om du specifikt har angivit det i kommentarfältet i samband med beställningen. Ett sådant avtal innebär att det är helt på ditt ansvar och www.belugi.dk/se/no/fi kan därefter inte garantera eller ställas som ansvarig för leveransen.

Alla varor som beställs innan kl. 21.00 packas och hämtas av PostNord på beställningsdagen. Man kan som huvudregel räkna med följande leveranstider:

•    Danmark: Dag till dag leverans. Bornholm 2 dagar.
•    Sverige: 1 – 5 vardagar, beroende av ditt postnummer. 80% av alla paket kommer dock att levereras inom 2 vardagar. 
•    Norge: 2 – 6 vardagar, beroende av ditt postnummer. 80% av alla paket kommer dock att levereras inom 3 vardagar.
•    Finland: 4 - 5 vardagar, beroende av ditt postnummer.

Se för övrigt leveranstider och -villkor på
www.postnord.dk   www.postnord.se
www.postnord.no   www.postnord.fi