Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9912&groupid=GROUP70
Analsexleksaker
Pris
Brand

Analsexleksaker till henne

Om sexlivet skall utforskas med en ny dimension, är det riktigt skönt med analsex.

Är du nybörjare? Kräver ringmuskeln kring anusen lite kärleksfullt förarbete i långsamt tempo, innan det blir en bra och skön upplevelse? Till detta ändamål har vi leksaker i alla möjliga former och storlekar. Leksaker kan användas till att träna med, pirra med, onanera med, men kan även vara ’den tredje parten’, när du och din partner har sex.

En analplugg som sitter och pirrar anus, medan din älskar har sin penis inne i slidan, gör den sexuella upplevelsen större och mer intensiv, eftersom ännu ett mycket erogent område på kroppen blir stimulerat. Analpluggen kommer att kunna kännas av mannen, som kommer att uppleva att slidan känns stramare.

En vibrator kan få musklerna att slappna helt av, och ger en underbar känsla. Det finns särskilda anusvibratorer utvecklade, som har något större botten, i form av en kula, en stor ring eller liknande, för att vibratorn inte skall kunna försvinna upp i kroppen. Vi rekommenderar att du företrädesvis använder dessa.

Med lite övning kan du uppnå analorgasm, som ju är en helt fantastisk känsla. Prova dig fram och kom nu ihåg att använda glidmedel i rikliga mängder.

Om du är nybörjare, och vill veta mer, läs vår guide: ’Är du nybörjare med analsex’. Där hittar du massor av goda tips och tricks.