Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9912&groupid=GROUP95
Bäckenbottenkulor
Pris
Brand

Bäckenbottenkulor

Det finns många utgåvor och många olika namn för kulor som kan placeras i slidan, och det är inte riktigt samma sak vilka du väljer att använda, utan det beror på vad du skall använda dem till.

Bäckenbottenkulor kan användas till träning av musklerna i slidan. Kulor till detta ändamål har en viss tyngd, så det krävs lite muskelarbete för att hålla dem inne. Ju starkare muskler du har, desto tyngre kuler kan du hålla. Om du vill komma i gång med en målinriktaf träning av slidmusklerna, är det en god idé att anskaffa ett set med några olika vikter.

Kulorna har ofta, små invändiga kulor som rör sig, och masserar sklidväggen medan du går runt med dem.

Att träna dina muskler i slidan, har många goda ändamål. Med en vältränad slida och bäckenbotten, kan du förebygga inkontinens och ömheter i muskulaturen efter aktivitet. Det kommer också att bli lättare att få orgasmer, och att styra och använda muskulaturen aktivt under sex. Det kommer ge stor njutnig och glädj för både din partner och dig själv.

På Belugi har vi även lättare kulor som i högre grad har för ändamål att pirra sexuellt. Dessa är lättare att behålla i slidan under längre tid, vilket gör dem lämpade till ett långt förspel. De kan till exempel bäras en hel kväll, där du är ute med din partner. Varje gång du rör dig, kommer du kunna känna hur kulorna rör sig, och bara vetskapen om att de är där, kan pirra både dig själv och din partner till den grad, när alla kläder bara slits av redan när huvuddören hemma har knappt blivit stängd. Till dominanslekar är kulorna också ytterst väl lämpade.

En jadesten anses ha en massa goda egenskaper, som kan ge lugn, harmoni och välmående, och lösa upp fysiska och psykiska spänningar

Stenen är en ren naturprodukt, och som har använts i tusentals år, till blant annat just bäckenbottenträning.