Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9912&groupid=GROUP93
Dildos
Pris
Brand

Dildo

Vad är en dildo?

En dildo och en vibrator liknar varandra otroligt mycket och därför förväxlas de mycket ofta, men den lilla skillnaden mellan dessa är att en vibrator altid har en funktion, där den kan vibrera eller röra sig på annat sätt. En dildo däremot, är helt utan vibrationer. En dildo går också under betecknningen, en dong.

Typer av dildos?

Dildoar finns i många varianter. Välkända naturtrogna penisformer, nydesignade modeller och konstnärligt utformade eller smyckade avlånga föremål av olika material. När dildon inte skall innehålla elektronik, finns större möjlighet att använda olika material, och som regel har de en mycket lång hållbarhet. Till exempel har vi ett urval av dildos av gummi, medicinskt silikon, Fanta Flesh®, glas och stål. Dessutom finns dildos av sten, bärnsten och trä

Dildo - Vilken skall jag välja?

Dildos av gummi och Fanta Flesh® är de mest populära. De fås i alla storlekar och färger, men de flesta dildos av gummi eller Fanta Flesh® är utformade, som en realistisk penis. Så, om du tycker om känslan av en penis i din vagina, bör du välja denna form. Fanta Flesh® dildos är av märket King Cock©, som är en av våra absolut mest rekommenderade produkter. Det beror på att dessa dildos är otroligt sköna och fås i alla storlekar och som huvudregel i naturfärg, svart och genomskinlig. En dildo från King Cock© fås dessutom med pung, sugkopp, fjärrkontroll och sprutfunktion. Välj först och främet önskad storlek och välj därefter om du t.ex. vill att dildon är utrustad med sugkopp, så att du kan ta den med i duschen.

En annan dildo, som vi varmt rekommenderar, är av märket Real Rock©. Real Rock© dildos är likaså otroligt naturtrogna och fås också i alla storlekar och färger och med flera olika funktioner.

Dildos i glas och stål har absolut minimum friktion, eftersom de är släta och hårda material. Glasdildos kan läggas i frysen och det kan lekas med kyla. Stål och sten kan värmas upp och ge helt andra förnimmelser.

När du skall välja din dildo, rekommenderar vi att du provar några olika material, då de alla på var sitt sätt kan ge helt olika och speciella upplevelser. Det ger dig också några dildos att välja bland när du skall onanera eller leka med din partner.

Dildo - Standardlängd

Dildos fås i längderna 15 - 35 cm. En standarddildo är ca 18 cm lång och det är också den längd som de flesta väljer.

Dildostill alla?

Ja - alla kan använda en dildo, oavsett ålder. Och en dildo kan både användas att öva sig med, för att därmed ta reda på vad du faktiskt tycker är bäst att onanera med, till förspel och till sexlekar. En dildo är ett absolut måste för alla kvinnor, som tycker om sexuella upplevelser.

Riktigt god nöje med din kommande dildo!