Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9912&groupid=GROUP135
Strap-Ons
Pris
Brand

Strap on, Strap-on eller strapon

En strap-on benämns en rem på, en strapon eller en strapon. På Belugi kallar vi det en STRAP-ON. En strap-on är vanligtvis en realistisk dildo eller dong, som är fäst vid ett bälte eller trosor / shortspar. Detta bälte, trosor eller shorts kallas också en sele. I bältet eller trosorna / shortsen kallas en ring en O-ring där dildo eller dong är placerad så att bäraren av en strap-on nu har en dildo eller dong med vilken han eller hon kan tränga in i sin partner. Själva strap-on-penis är vanligtvis en enda penis, men kan också vara en dubbel penis, vilket gör att en kvinna kan tränga in i slidan och anus samtidigt.

Själva fastspänningen av penis är vanligtvis tillverkad med en sugkopp i botten så att den förblir på plats i O-ringen. De flesta bälten eller trosor med en O-ring passar de flesta märken, men vi rekommenderar att du köper ett trevligt rem-on-bälte eller en fin strap-on-tros / shorts och sedan köper strap-on-penis i samma märke . Strap-on-dildo finns i alla storlekar och färger på Belugi, men de mest populära är de verklighetstroppa-on-dildoerna. Strap-on dildos finns också med vibratorer och med fjärrkontroll av vibratorn.

Vem kan använda en strap-on?

En rem på kan användas av vem som helst. Om du är en kvinna, med en strap-on kan du behaga din kvinnliga partner. Om du är en kvinna och vill byta roller med din man, ta honom med en strap-on och ge honom en anal orgasm. En strap-on kan också användas av en man som vill ta sin kvinna i båda hålen på samma gång, eller en ihålig strap-on kan användas för att lägga till extra fullhet runt penis. Och det kan också vara en man som använder en strap-on, som ibland har problem med erektionen, eller som vill ha lite extra fullhet på sin penis, och som vill ge en man anal orgasme.

För kvinnor har vi en speciell strap-on, som har både en inre och en utåt dildo, så att du också stimuleras internt medan du glädjer din partner. Dessutom har vi de stropplösa remmarna som hålls i slidan och kräver därför lite bäckenbottenutbildning.

Strap-on för alla?

Ja - en strap-on kan användas av vem som helst oavsett kön, ålder och sexuell läggning. De flesta föredrar en verklighetstrogen strap-on-penis, men vi kan också rekommendera dubbla penetrering av kvinnan, en ihålig dildo med strap-on som ger mer fullhet eller en stropplös dildo som kvinnan håller med sitt bäckenbotten.

Vilken strap-on skulle du rekommendera på Belugi?

På Belugi rekommenderar vi en strap-on från antingen Real Rock ©, King Cock © eller Fetish Fantasy. Real Rock © och King Cock © är de största märkena på marknaden, vilket gör band till hög kvalitet, medan Fetish Fantasy tillgodoser mer för nybörjare.

Användningen av strap-ons ger helt nya möjligheter i ditt eller ditt sexliv och strap-ons är en fantastisk bit av sexleksaker som ger glädje för alla.

Kom ihåg mycket vattenbaserat smörjmedel för din strap-on eftersom en strap-on enbart inte ger fukt till slidan eller anus.

Strap-ons till kvinnor

När en kvinna använder en strap-on för att penetrera en man eller en annan kvinna, kallas det för pegging. En strap-on till pegging är vanligtvis ett bälte eller ett par trosor/shorts, som kvinnan tar på sig. På bältet (eller på trosan/shortsen) finns en ring, kallad för en O-ring. På en Strap on placerar man i denna O-ring en penis, alltså en dildo penis. När penisen är på plats, är kvinnan redo att penetrera sin partner bakifrån eller framifrån - utifrån vad hon och hennes partner har lust till.

Strap-ons - Material och utformning

De flesta strap-ons är framställda i mycket hållbart tyg eller läder, och själva penisen är framställd av skönt, naturtroget penismaterial. Man kan faktiskt ha en strap on från en tillverkare och använda en annan tillverkares penis - om man tycker bättre om deras utformning, material, färg eller storlek.

Strap-ons till alla?

Ja - alla kan använda en strap-on. Det är en underba krydda i tillvaron att ha, både om man är kvinna-kvinna och som kvinna-man.

Strap-on - vad skall jag komma ihåg?

Kom ihåg vattenbaserat glidmedel. Du kan köpa till det när du beställer din strap-on. Kom ihåg även att din strap-on skall vara i din storlek. De flesta strap-ons kan justeras och anpassas till nästan alla storlekar - men läs specifikationerna om varje enskild strap-on passar även till dig.

Riktig god nöje med din strap-on!