Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9913&groupid=GROUP75
Analsexleksaker
Pris
Brand

Analsexleksaker för honom

Om sex ska utforskas med en ny dimension är det bra att ha analsex. Och som man har du din prostata, som vid stimulering kan ge dig en helt ny och annorlunda orgasmisk upplevelse.

Om du är nybörjare kräver ringmuskeln runt anus lite kärleksfull förberedelse i långsam takt för att det ska bli en god och trevlig upplevelse. Därför har vi leksaker i alla slags nyanser. Leksakerna kan användas för att träna, retas, onanera med, men kan också vara "tredje part" när du och din partner har sex.

En rumpa som sitter och irriterar anus samtidigt som den stimuleras på din penis gör den sexuella upplevelsen större eftersom ytterligare ett mycket erogent område i kroppen stimuleras.

En vibrator kan få dina muskler att slappna av helt, vilket ger dig en underbar känsla. Speciella anusvibratorer har utvecklats som har en spricka till det extrema att den lätt kan nå prostata. Analvibratorer har vanligtvis en botten, i form av en boll, stor ring eller liknande, så att vibratorn inte försvinner in i kroppen. Vi rekommenderar att du helst använder dessa.

Analsexleksaker för honom - vad ska jag välja?

Analsexleksaker är en djungel för många män. Men lyckligtvis säger vi på Belugi. För det betyder att du har många möjligheter att bli stimulerad anal. Vårt sortiment av analsexleksaker inkluderar anal pärlor, anal dildo, anal vibrator, butt plug, dusch och anal träningssatser. Detta innebär att du har en värld av möjligheter att bli stimulerad anal. Antingen bara runt anus, där det finns mer än 1000 erogena zoner, men särskilt inuti anus där det finns cirka 4000 erogena zoner på en man!

Analsexleksaker - vad rekommenderar Belugi?

På Belugi har vi valt ut ett antal av världens bästa tillverkare av analsexleksaker. Detta innebär att du kan hitta många prisbelönta sexleksaker, men analsexleksaker av mycket hög kvalitet. Vi rekommenderar särskilt att du tittar på analsexleksaker från följande tillverkare: Anal Fantasy Collection, Colt, Ouch!, Fun Factory, Fetish Fantasy Extreme and Alive. Men du hittar också många andra tillverkare som tillverkar analsexleksaker för honom i mycket hög kvalitet.

Analsexleksaker - Vad ska jag komma ihåg?

Först och främst är det viktigt att värma upp väl. Att reta anus så att du känner dig redo. Dessutom är det viktigt att använda mycket lotion. Vi rekommenderar en vattenbaserad lotion för anallek med sexleksaker - och det kan knappast betonas nog att mycket lotion behövs!

Om du är en nybörjare och helt på språng, läs vår guide: "Analsex för nybörjare". Det finns fantastiska tips och tricks att ladda ner.

Ha kul med dina analsexleksaker!