Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9913&groupid=GROUP98
Penisringar
Pris
Brand

Penisring eller penis ring

En penisring är en liten bit av tillbehör, med en stor effekt ...

Penisringar finns i en mängd mönster och material. Penisringen dras ner över din penis, ända ner till roten, medan din penis är upprätt (styv). När en upprätt penis blir slapp igen beror det på att blodet rinner bort från det. Blodet rinner ner i några små vener längst ner i penisskaftet. Om du håller penisroten för hand eller monterar en penisring som lätt strammas, kommer inte blodet att rinna tillbaka och du kommer att behålla erektionen under en längre tid. Du behöver inte ha problem med erektionen för att prova en penisring. Penisringen kan också bara göra kuket hårdare än normalt. Eller så ger det dig och kanske din partner en ny känsla.

Penisringar finns som enkla ringar i gummi, silikon eller mjuk gelématerial, men det finns också många modeller som kan vara lite extra. Vissa kan vibrera så att både du och din partner drar nytta av den härliga stimuleringen när du är kär. Det finns också penisringar som är utformade för att ge en kvinnlig partner ett stort nöje på klitoris medan hon tycker om din upprätta penis inne.

Det finns penisringar som också är monterade runt pungen så att det kan stimulera pungen, mittkött eller anus.

När du använder en penisring ska du vara medveten om att den inte får sitta för hårt och inte ska sitta för länge. De flesta tillverkare rekommenderar att penisringar används i högst 20 minuter åt gången - men i alla fall är det en bra idé att hålla ett öga på om 'King Kong' ser glad och nöjd ut på vägen. Och att det känns bekvämt.

Tre olika typer av penisringar - med och utan vibrationer

Penisringarna finns i 3 olika typer. Den klassiska penisringen, utan vibrationer. Detta rullas ner över penis, ner till penisroten och förhindrar att blodet rinner tillbaka. Dessa är vanligtvis väldigt elastiska och består av en elastisk ring tillverkad av någon form av gummi eller gelématerial. Var medveten om att ju mer du tränar med en penisring, desto hårdare vill du ha din klassiska ring, eftersom det förhindrar att blodet rinner tillbaka och ökar styrkan i erektionen. En klassisk penisring utan vibrationer kan lätt användas som en nybörjare ring, men används också av erfarna och välutbildade.

Sedan finns det den klassiska penisringen med vibrator. Det fungerar på samma sätt som den klassiska penisringen utan en vibrator. Men här appliceras en kula vanligtvis eller en vibrator är inbyggd i penisringen. Vibratorn syftar till att stimulera kvinnans klitoris under samlag samtidigt som den stimuleras av vibrationerna.

Tredje typen av penisring, kan vara både med och utan vibrationer. Den placeras runt penis, som en vanlig penisring. Men dessutom läggs det också runt bollarna. Det kan också finnas en dildo insatt under mitten och i anus - det vill säga som en anal dildo eller rumpa.

Klassisk penisring - guide

När din penis är upprätt (styv), förs ringen ner över penis och hela vägen ner till penisroten. Du kan också göra det i ett slakt tillstånd, men det är lättast i ett styvt tillstånd, eftersom du också kan känna om penisringen är rätt för dig. Du kan smörja din penis till ett vattenbaserat smörjmedel så att penisringen lättare glider nedåt. Sedan har du sex med din partner eller onanerar som du brukar göra.

Klassisk penisring med vibrator - guide

Den klassiska penisringen med vibrator sätts på penis precis som den klassiska penisringen utan vibrator. När penisringen, med vibratorn, sitter i botten av roten och känner sig bekväm, slås vibratorn på. Vibratorn är inställd på styrkan och möjligen vibrationsmönster som du tycker är bekvämt. Sedan tränger du in i din partner och hon kommer att älska att känna vibrationerna på hennes klit när du tränger in i botten. Håll dig inuti henne och rör sig i buken något i cirklar så att vibratorn bärs runt hennes klit. Om du använder din penisring, med vibrator, för att onanera, slå bara på vibratorn på penisringen när den sitter bekvämt. Sedan kan du onanera med din penisring, med den vibrator som du bryr dig om. Växla mellan olika styrkor och möjliga vibrationsmönster för att se om du kan hålla lite längre och njuta av stor glädje.

Penisring med ring för bollar eller med analstimulering - guide

Du bör börja med att föra penisringen över din penis, precis som en klassisk penisring. När penisringen sitter bekvämt, ta tag i bollens ring och passera denna ring runt dina bollar. Vanligtvis förlänger du ringen till bollarna ganska mycket så att det inte skadar att flytta ringen runt bollarna. Om penisringen har en anal stimulator, bör penisringen också appliceras först som en klassisk penisring - dvs ner över penis i upprätt skick - ända ner till penisroten. Placera sedan den anala dildo eller rumpa i anus. Kom ihåg att använda mycket lotion för anal dildo eller rumpa. Om det här är första gången du blir bekant med analstimulering rekommenderar vi att du läser vår guide till analstimulering.

Vilken modell av penisring passar dig?

Det finns många olika penisringar att välja mellan. Det lilla och täta och det stora och elastiska. Och vilken modell ska du välja?

Alla penisringar är flexibla så att de kan utökas lite, men om den är för stor från början, välj en mindre penisring. Men du måste prova lite så att du kan känna det som känns bäst för dig. Börja eventuellt med att köpa en uppsättning penisringar.

En penisring får aldrig sitta så tätt att den känns obekväm - så välj en penisring som är större. Den högra penisringen ger dig en större penis och du kan helt enkelt hålla längre om det är vad du vill. Din partner kommer också vanligtvis att märka att din penis är större under samlag än vad den brukar vara.

Så svaret är "vilken penisring du ska välja": Du måste prova. Det får inte vara för hårt och det får inte vara för löst. När du hittat rätt storlek kanske du och din partner märker att din penis är större och att du kan hålla längre medan du känner dig bekväm, kärleksfull eller onanerar med penisringen.

Penisringar - hur lång tid måste det dra åt runt penis?

Som regel bör en penisring inte vara längre än 20 minuter. Då rekommenderar vi att du tar en 5 minuters paus så att penis kan bli av med överflödigt blod, få ett normalt blodflöde och sedan kan du ansluta penisringen igen. Det bör dock sägas att de flesta människor kan bära sin penisring under en längre tid. Men det beror också på hur mycket du drar åt penisringen på penis, eftersom en mycket tät penisring borde sitta under en kortare tid. Om det känns obekvämt på något sätt, bör du ta bort din penisring och låta blodet flyta tillbaka från din penis.

Vilken penisring rekommenderar Belugi?

På Belugi hittar du ett stort urval av penisringar. Men vi är särskilt stolta över vårt stora urval av Fantasy c-ringz, där du helt enkelt hittar alla typer av penisringar i bra kvalitet och till ett mycket överkomligt pris. Dessutom rekommenderar vi penisringar från Colt, LELO, Ouch! och Rocks Off.