Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9913&groupid=GROUP99
Större penis & penispumpar
Pris
Brand

Större penis och penispumpar

En penis är en svullen kropp, och samma penis kan därför ha många olika storlekar, beroende på omständigheterna. Naturligtvis är du av naturen utrustad med en penis som har ett minimum och en maximal storlek. Vissa kan bli väldigt små, svullna sedan upp till 10 dubbla i storlek när de är uppförda, medan andra kan vara stora i slackt skick, men i sin tur inte bli mycket större när de är uppförda.

Vissa människor tycker att kuken alltid blir mycket hård och snabb, medan andra peniser kan vara något mer föränderliga.

Oavsett vilken typ av penis du har, kan det vara roligt och läckert att uppleva hur stor och hård din penis kan vara och du kan känna att med våra produkter för större penis- och penispumpar. Delvis kan det vara en trevlig känsla att utsätta din penis för ett vakuum som ger en större penis under en begränsad tid och då kan de också bli en ny upplevelse för din partner.

Om du vill ha en mer permanent utvidgning av din penis kan du använda en Penis Extender istället. Det är en lång process, men många män har haft stor nytta av resultatet. Belugi är den officiella nordiska distributören av Male Edge ™ och Jes Extender ™, som båda har visat effekt inom området för permanent större penis. De garanterar också en permanent större penis - både i längd och tjocklek.

Om du bara vill ge din partner en annan känsla när du har sex kan du helt enkelt använda en penishylsa, som är ett mjukt hölster som gör den yttre storleken på Penis större. Dessa finns i många olika varianter som kan ge din partner en helt ny känsla. Vissa modeller har också en insida som kan ge mannen en ny och annorlunda upplevelse.

Vilket märke inom den större penis ska jag välja?

Hos Belugi har vi valt att sälja ett stort urval av produkter inom varumärken Bathmate ©, Pump Worx ©, Fantasy X-voltage ©, Colt © och Metal Worx ©.

Större penis för onani och sex eller permanent större penis

I allmänhet kan produkter för större penis delas in i två kategorier. Större penis för onani och sex och permanent större penis.

Större onani penis

Större penis för onani och sex är produkter inom penispumpar. Penispumpar skapar ett vakuum som får penis att växa. Mer blod pumpas in i penis och det ger en större penis. Du kan se vårt stora urval av penispumpar här.

Större sexpenis

Penisöverdrag kan antingen vara ett trevligt omslag att onanera för att få din penis att känna sig större, och det kan vara ett täcke där din penis, så att säga, sätts in i en annan penis och du sedan har sex med din partner. Din partner kommer att kunna känna din större penis när du tränger igenom. Du kan se vårt stora urval av penisskydd här.

Permanent större penis

Om du vill ha en permanent större penis, välj en produkt från Male Edge ™ och Jes Extender ™ De ger dig en 200% garanti för att du kommer att få en större penis om du använder produkten enligt beskrivningen i deras bruksanvisning (även på danska).

Prova en av våra produkter för den större penis - särskilt om du känner att din penis är för liten. Något kan göras med det.

Se även artikel om sexologen Marie Oddershede: Är din penis för liten?