Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9913&groupid=GROUP73&bestseller=True
Till honom
Pris
Brand
Testvinnare
979,00 SEK 945,00 SEK

Sexleksaker för män

Sexleksaker för män är inte lika utbredda som sexleksaker för kvinnor. Men sexleksaker för män har ökat explosivt under de senaste tio åren. Det beror på att det bland annat finns märken som specialiserar sig på sexleksaker för män. Tillverkarna Fleshlight © och Tenga © har utvecklat en serie masturbatorer som säljs av sexbutiker och online sexleksaksbutiker över hela världen.

Sexleksaker för en man är huvudsakligen någon form av ärm som du drar över din penis eller som du håller i din ristade lem i. Men förutom onanerar eller ärmar finns det naturligtvis även penisringar, penispumpar, anala sexleksaker och kärleksdockor.

Är sexleksaker för män för alla?

Ja - alla män kan använda sexleksaker. Och det är inte längre tabu på samma sätt som mäns sexleksaker var för tio år sedan. Manliga sexleksaker har ännu inte blivit vanliga, men det är på väg. På Belugi pratar vi regelbundet med män som ber om råd om mäns sexleksaker - och naturligtvis pratar vi öppet och ärligt om vad som kan vara läckert för individen.

Sexleksaker för män - kan det också användas av kvinnor eller par?

Ja, några av mäns sexleksaker kan också lätt användas av kvinnor. Till exempel. alla analsexleksaker för män kan användas lika bra av kvinnor. Skillnaden mellan analsexleksaker för män och kvinnor är att analsexleksaker för män är ordnade så att det är lätt att träffa prostata. Men denna analsexleksak kan ge lika många anala orgasmer till kvinnor som till män.

Dessutom kan mäns sexleksaker enkelt inkluderas i par, där till exempel sexleksaker. ingår som en del av förspelet. Det finns också många par där mannen oftare vill ha sex än kvinnan och här kan paret välja att leka med manens sexleksaker tillsammans när kvinnan knappt har så mycket lust. Det ger mannen en känsla av att hon vill ha honom, men att hennes vagina kan ha lite problem med att slå på, just den dagen.