Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9911&groupid=GROUP14
Analvibratorer
Pris
Brand

Anal vibrator / Analvibrator

Vad är en analvibrator?

En analvibrator är en vibrator, speciellt utformad till anal stimulering. Man kan inte bara använda en vanlig stimulator till anal stimulering, eftersom en analvibrator är utformad på ett bestämt sätt.

När du vill använda din vibrator till att stimulera anus, är det ytterst viktigt att den är utformad till just detta ändmål. Analvibratorer är alltid utformade så de har en stor botten, som fungerar som en 'stoppkloss', vilket gör att vibratorn inte kan försvinna upp i anus. Ändtarmen är mycket lång, och det är en mycket effektiv muskulatur, som arbetar helt självständigt. Därför finns det många exempel på folk som har upplevt, att ett föremål utan 'stoppkloss' plötsligt har försvunnit så långt upp, att det inte har kunnat fiskas ut igen. Ett efterföljande besök på akuten, kan faktiskt vara obehaglig och kanske även en smula pinsam historia.

En analvibrator fås i riktigt många utformningar. Till män har analvibratorer vanligtvis en liten böjning ytterst, så att spetsen kan stimulera prostatan. Men det finns faktiskt många kvinnor som också upplever, att just den lilla böjningen känns skönt, eftersom den trycker in mot slidan, och på det sättet träffar vissa stimulerande punkter. Så du skall kanske inte bry dig så mycket om vibratorn är till män eller kvinnor. Alla människor är utformade olika och det är också mycket olika när det gäller vad som känns bra. 

En vibrator, som är avsedd för analt bruk, kan även användas i slidan. Många gånger kommer vibratorn att vara marknadsförd för vaginalt bruk, så det är inte alltid, att den enbart kallas för 'analvibrator' men, du kan alltid se i produktbeskrivningen, om den även lämpar sig för analt bruk.

Analvibratorer till alla?

Ja, alla kan använda en analvibrator. Både kvinnor och män och i alla åldrar och oavsett sexuell läggning. Kvinnor har alltid använt anal stimulans, eftersom analsex är ganska vanligt. Och kvinnor vet att anal stimulans kan vara otroligt skönt, eftersom man träffar baksidan av klitoris och därmed en av kvinnans mest erogena zoner.

Men under de senaste årtionden, har män också fått upp ögonen för att anal stimulans är helt fantastiskt, eftersom män har en p-punkt. När p-punkten (prostata körteln) stimuleras, eventuellt tillsammans med penis, kan mannen uppnå några helt fantastiska orgasmer. Orgasmer han aldrig har upplevt förr.

Som nybörjare är det en bra idé att börja med en liten storlek, i slät utformning, utan allt för många räfflor och bulor. Du kan med fördel börja med att använda vibratorn utvändigt, och låta vibrationerna hjälpa till med att få muskulaturen att slappna av, innan du lirkar vibratorn längre upp. Kom ihåg att använda rikliga mängder med glidmedel - det gör upplevelsen mycket behagligare. 

Läs även vår Guide till analsex för nybörjare.

Vilken analvibrator kan Belugi rekommendera?

På Belugi har vi ett stort urval av analvibratorer. Vi tycker att analvibratorer från speciellt LELO, Fun Factory, Rocks-Off och We-Vibe är riktigt sköna, men ta en titt på vår sida. I sista änden är det du som kan känna om just den analvibrator du tittar på, ser skön ut och känns rätt för dig.

Analvibrator - vad skall jag komma ihåg?

Det är alltid en god idé att använda glidmedel i samband med sexleksaker och efteråt använda ett antibakteriellt rengöringsmedel. Men vid anala produkter är detta extra viktigt, och om du har fallit pladask för anala sexlekar, vill vi rekommendera att du köper en stor burk vattenbaserat glidmedel. Du får garanterat användning för den…...

Riktigt god nöje med din analvibrator!