Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9911&groupid=GROUP108
G-punktsvibratorer
Pris
Brand

G-punktsvibrator

Kvinnans slida har en komplicerad storlek, med många ’gömställen’, och som är ytterst känsliga och erogena. G-punkten är ett av dem. Det är stor skillnad på hur tillgängligt G-punkten sitter, från kvinna till kvinna. Vissa upplever att det är lätt att få orgasmer på G-punkten, medan andra kvinnor aldrig riktigt har hittat den, och inte har känt den stora G-punktsupplevelsen. Varken själva eller tillsammans med en partner.

G-punktsvibrator - Vad är det?

En G-punktsvibrator är utvecklad just för att kunna nå din G-punkt i slidan. Det finns en mängd olika modeller, som kan stimulera på olika sätt, men gemensamt för dem alla är, att G-punktsvibratorer har en liten böjning längst ut, som kan nå undangömda ställen. En riktigt bra exempel på en g-punktsvibrator är Fifty Shades of Grey - Darker - Desire Explodes G-punktsvibrator. Här kan du se den lilla böjningen precis innan änden av G-punktsvibratorn och som är avsedd till att just nå din g-punkt.

G-punktsvibrator - Vad skall jag välja?

Som med riktigt många andra vibratorer, är det mycket svårt att ge råd om. På Belugi hittar du Nordens största urval av G-punktsvibratorer. Se t.ex. våra LELO, Picobong, FUN FACTORY eller den något billigare Crush. Du skall hitta en som du tycker ser riktigt skön ut och prova den. Om du tycker att den liknar en G-punktsvibrator som passar till dig, då är det mycket sannolikt att du har hittat rätt g-punktsvibrator.

G-punktsvibrator till alla?

Ja, alla kan använda en G-punktsvibrator. Men det skall också sägas med detsamma, att det är svårare att få en g-punktorgasm än en klitorisorgasm. Det kräver övning och det kräver att du känner din krop och dess erogena zoner. Men vi vill uppmana dig att leka dig fram till dina g-punktsorgasmer. Det är en helt annan orgasm än en klitorisorgasm eller en analorgasm.

G-punktsvibrator - Vad skall jag komma ihåg?

Du skall komma ihåg att använda vattenbaserat glidmedel. Dessutom skall du komma ihåg att köpa extra batterier till dina sexleksaker - om du väljer en batteridriven G-punktsvibrator.

 

Taggar: G-punktvibrator. G punktsvibrator. Gpunkstvibrator. Vibrator till g punkt. Vibrator till G punkt.