Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9911&groupid=GROUP16
Klitorisvibratorer
Pris
Brand

Klitorisvibrator

Klitorisvibratorer används företrädesvis utanför klitoris. Vissa av våra klitorisvibratorer är utformade som en patron och kallas därför en 'kula', medan andra har alla möjliga andra former. Vissa har två små öron som är placerade på vardera sidan av klitoris, medan andra har ett litet hål i vilket klitoris är placerad.

Skäm bort dig själv och låt kroppens mest känsliga lilla plats tas i kärleksfull behandling, med vibrerande, sugande eller andningsförnimmelser.

Hur fungerar en klitorisvibrator?

Det finns 5 sätt en klitorisvibrator kan fungera. De är alla olika och ger olika typer av klitorisgaser. Men gemensamt för dem alla är att de stimulerar din klitoris.

Den första typen är den mest kända och är en vibrator som stimulerar direkt på klitoris. Det kan till exempel. vare sig det är en kula (en mycket liten vibrator utformad som en patron) eller en annan liten vibrator som du masserar klitoris medan klitorisvibratorn vibrerar. Ett exempel på en klitorisvibrator som direkt stimulerar klitoris är Rocks-Off Ignition. Rocks-Off, förresten, är de som har producerat världens mest sålda vibrator, en kula som liknar Ignition.

Den andra typen av klitorisvibrator kallas också en kaninvibrator. Vibratorn sätts in i slidan och ca. mitt i vibratorn är en liten "kran" utformad för att slå och massera din klitoris medan du onanerar, som vanligt med vibratorn. I Sex in the City hänvisar Susan till den här typen av vibrator och kallar det "My new best friend !" Ett bra exempel på denna typ av klitorisvibrator är Svakom Lucas. Här kan du se att klitorisvibratorn sitter ungefär. mitt i vibratorn och därmed utformad för att stimulera din klitoris.

Den tredje typen av klitorisvibrator är den typ där det finns 2 klitorisvibratorer sida vid sida, och dessa två vibratorer monteras i botten av klitorisvibratorn. De två klitorisvibratorerna placeras på vardera sidan av klitoris, och sedan masserar de din klitoris från båda sidor. Ett bra exempel på denna typ av klitorisvibrator är en Jimmy Jane Form 2, som verkligen är en lyxvibrator inom klitorisvibratorer.

Den fjärde typen av klitorisvibrator är en relativt ny typ. Den här typen av vibrator hålls ovanpå din klitoris (utan beröring) och när du slår på vibratorn kommer den att pulsera din klitoris. Denna typ av klitorisvibrator har blivit extremt populär under de senaste åren, och många kvinnor svär vid denna typ av klitorisvibrator när de upplever fantastiska orgasmer. De mest kända är Womanizer, men vi rekommenderar Satisfyer eftersom de är minst lika bra och kostar under en halv Womanizer. Du kan se ett exempel på denna typ av klitorisvibrator här, Satisfyer Pro 2 Next Generation, som förresten blev "Årets sextoy"

Den femte typen av klitorisvibrator, är en typ som vilar på vulven och därmed stimulerar klitoris utan att behöva göra något själv. Denna klitorisvibrator kallas en lek. Klitorivibratorn är designad för kvinnor som vill njuta av förspel eller onani under lång tid - och är inte för snabba orgasmer. Ett bra exempel på en lekman är Nalone Curve som är super läcker och ger några fantastiska långa orgasmer.

Klitorisvibrator - vilket märke ska jag välja?

På Belugi har vi alla de välkända märkena inom klitorisvibratorn. Satisfyer. LELO. Womanizer. ROLIG FABRIK och många fler. De flesta kvinnor har ett eller favoritmärken av klitorisvibratorer, men det tar en stund att hitta exakt de produkter som passar dig. Testa det - om du tycker att en viss klitorisvibrator ser bra ut kan du prova det. Det kommer säkert att känna läckra när du tar den hem och använder den.

Klitorisvibrator för alla?

Ja - vem som helst kan använda en klitorisvibrator. Oavsett ålder och sexuell läggning. Det är alltid trevligt att få din klit stimulerad när den är stimulerad som du vill med dina seksleksaker.

Den lilla storleken på vibratorn gör det enkelt och diskret att bära i din väska, och även om den främst är utvecklad för klitoris, kan den vara en riktigt bra allroundsprinkler som också kan användas för att irritera dig och / eller din partner överallt på kroppen.
Klitorisvibrator - vad ska jag komma ihåg?

Vi rekommenderar alltid att du köper ett vattenbaserat smörjmedel eftersom det förbättrar upplevelsen av onani eller parning med din klitoris i mitten.

Verkligen gott nöje med din klitorisvibrator.