Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9911&groupid=GROUP104
Kulor och ägg
Pris
Brand

Fjärrstyrda vibratorägg, sexägg, sexkulor, ben wa balls, bäckenbottenkulor

Dessa små vidunder, ser oansenliga ut, men är en fantastisk komplement till ditt sexliv och till bäckenbottenträning.

Fjärrstyrda vibratorägg - vad är det?

Ett fjärrstyrt vibratorägg kallas även för ett sexägg eller sexkulor. Det består av ett kulliknande ägg, som vanligtvis är framställt i medicinskt silikon. Detta ägg placeras i slidan, där det sitter ordentligt och känns behagligt. Du kan eventuellt använda lite vattenbaserat glidmedel när du för in ägget i slidan. I ett vibratorägg sitter en vibrator (därav namnet) som kan få ägget att vibrera.

När ägget är placerat i slidan har du en liten fjärrkontroll till rådighet. Denna fjärrkontroll kan du välja att själv styra, eller låta din partner ta kontrollen. Om du själv vill leka med ditt vibratorägg, kan du använda det till förspel eller onani, där du själv bestämmer tempot. Men riktigt många använder ett vibratorägg till lek i det offentliga rummet. Föreställ dig att du är ute och äter medan din partner har fjärrkontrollen. När Ni sitter och äter kan han leka med dig samtidigt. Ett vibratorägg är nästan helt ljudlöst, vilket gör att man behöver inte vara rädd för att grannbordet kan se hur skönt det är för dig! Eller vad sägs om att vara ute och handla medan du blir stimulerad? Prova kläder? Underkläder? Ja - det är bara din fantasi som sätter gränsen för hur och när ett vibratorägg kan användas.

Ett fjärrstyrt vibratorägg är så säkert att det aldrig faller ut ur slidan.

Bäckenbottenkulor - vad är det?

Bäckenbottenkulor kallas också ben-wa-balls och används till att träna din bäckenbotten, t.ex. efter förlossning, på grund av ålder eller annat, som gör att dina bäckenbottenmuskler behöver stramas upp, Bäckenbottenkulor kan avhjälpa inkontinens och ger mer lust till sex generellt. När du tränar din bäckenbotten med bäckenbottenkulorr, kan du välja olika storlekar. Ju tyngre bäckenbottenkulor du väljer, desto mer stramar du din bäckenbotten - bäckenbotten använder helt enkelt fler muskler för att hålla i bäckenbottenkulorna. Men när bäckenbotten inte "glider" mer, kommer kulorna automatiskt att falla ut och därför kan det vara en god idé att starta med en lätt bäckenbottenkula och därefter prova dig fram. 

Fjärrstyrt vibratorägg till alla?

Ja, alla kan använda ett fjärrstyrt vibratorägg. Det är kul på egen hand och det är superfräckt tillsammans med en partner.

Bäckenbottenkulor till alla?

Både ja och nej. Normalt är det inte nödvändigt för unga kvinnor att träna sina bäckenbotten. Det gör de automatiskt från naturens sida. Men när du når en viss ålder och särskilt när du har fött barn, kan träning av din bäckenbotten vara ett absolut "måste" om du vill undvika de problem, som följer med en slapp bäckenbotten.

Fjärrstyrt vibratorägg - Vad skall jag välja?

På Belugi har vi riktigt många olika fjärrstyrda vibratorägg. I alla storlekar, färger, former och prisklasser. Om det är första gång, du (eller ni) skall köpa ett fjärrstyrt vibtratorägg, kan vi rekommendera att du t.ex. börjar med Fifty Shades of Grey - Remote Control Egg, som är ett underbart fjärrstyrt ägg. Räckvidden är upp till 10 meter, vilket gör att ni kan använda det överallt, och kvaliteten är mycket hög.

När du väl har provat ett fjärrstyrt vibratorägg, och du känner dig komfortabel med det, kan du överväga det härliga LELO Hula Beads, av allra högsta kvalitet och kommer att ge dig/er många timmars njkutning. Men det finn en lång rad andra fjärrstyrda vibratorägg att välja bland, som alla kan vara det rätta valet för dig.

Vissa utgåvor har en bestämmd räckvidd, så de primärt kan användas hemma eller när du och din partner är tillsammans i offentligheten. Men det har också kommit nya modeller på marknaden, som har en App-styrd fjärrkontroll, vilket gör att din partner kan tända och släcka den från andra sidan av jorden. Denna möjlighet gör det till fantastisk leksak, där ni kan leka även om ni inte är fysiskt tillsammans.

Bäckenbottenkulor - vad skall jag välja?

Om det är första gången du skall köpa bäckenbottenkulor, vill vi rekommendera att du köper ett set, så att du kan prova dig fram med vikten. Du kan t.ex. välja sköna Ben Wa Balls set från Shots. Är du van vid att använda bäckenbottenkulor, har du säkert själv ganska god idé om vilken vikt och storlöek som passar dig.

Fjärrstyrda vibtratorägg och bäckenbottenkulor - Vad skall jag komma ihåg?

Om du är helt novis med fjärrstyrda vibratorägg eller bäckenbottenkulor, är det en god idé, att använda lit vattenbaserat glidmedel för att göra det mycket lätt att föra in ägget/kulorna. Men när du har provat det några gånger, kommer du att upptäcka att det är otroligt lätt och du därför inte behöver något glidmedel. Till gengäld vill vi rekommendera att du använder ett rengöringsmedel till rengöring av din produkt. Det ger en riktigt skön känsla att veta att de är helt rena nästa gång du har lust att använda dem.

God nöje med ditt fjärrstyrda vibratorägg eller dina bäckenbottenkulor.