Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9911&groupid=GROUP109
Lyxvibratorer
Pris
Brand

Lyxvibratorer / Exklusiva vibratorer

Dildoar och vibratorer har med tiden gått från att vara en penisformad plastbit av tvivelaktig kvalitet till mycket läckra produkter, där man lägger stor vikt på den anatomiska utformningen, sköna material och nya funktioner. Allt tillsammans något som ger mer och större njutning för dig.

Flera av Belugis lyxvibratorer är prisvinnande, designmässiga vidunder, och det är lyxen man har lust att beundra och (nästan) ha stående/liggande på prydnadshyllan. Kvaliteten på alla våra lyxvibratorer är skyhög, vilket både kan kännas och ses. Vissa lyxvibratorer framställs i flera utgåvor, där en del pryds med guld och diamanter, så de i ännu högre grad framstår som små konstföremål.

Om du har provat flera olika vibratorer, och har kommit fram till en eller flera typer som passar riktigt bra till dine behov, då kan vi varmt rekommendera att du skaffar några exemplar av riktigt god kvalitet. Det ger en mer lyxig känsla, och dessutom håller de länge - och därmed kan de ge dig många timmars fantastisk lyxnjutning.

Pris och kvalitet hänger vanligtvis ihop och när du köper en lyxvibrator, får du förvänta dig att den kostar minst 500:- och över. Men kvaliteten följer också med och när vi säger lyxvibrator, så menar vi verkligen lyx!