Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9911&groupid=GROUP111
Magic Wand massagers
Pris
Brand

Wand Massager / Magic Wand massager - 100% Orgasmgaranti!

En Magic Wand liknar inte direkt någon vanlig massageapparat, och är också ursprungligen utvecklad som en massageapparat till ömma muskler. Det är en Magic Wand Massager också utmärkt till eftersom den är mycket kraftfull och kan fås med värme. Men apparaten lämpar sig ytterst väl till att stimulera klitoris och slidöppningen.. Dess starka vibrationer och olika vibrationsmönster, ger några helt fantastiska orgasmer.

Vad är en Magic Wand Massager?

En Magic Wand Massager är utformad med ett grepp (som en liten stång), varpå man har placerat ett huvud som kan vibrera. En Magic Wand Massager är normalt större än en vibrator, men kan fås i alla storlekar. I huvudet på en Magic Wand Massager finns en inbyggd motor som får huvudet att vibrera. Denna motor är som tidigare nämnt, normalt mycket kraftig och därför har Magic Wand Massagers vunnit mycket stor spridning.

Hur används en Magic Wand Massager?

Man använder själva huvudet för att stimulera klitoris eller slidöppnigen. En Magic Wand Massager kan naturligtvis användas på hela kroppen, till ömma muskler och massage, men på dina intima områden är den speciellt väl lämpad och ger fantastiska orgasmer.

Vilken Magic Wand Massager skall jag välja?

På Belugi har vi Nordens största urval av Magic Wand Massagers. Vi säljer riktigt många Nalone, Jimmy Jane, Vive och LELO, men det finns riktigt många andra märken också att välja bland. Alla kvinnor bör ha minst en Magic Wand Massager, den är nog det lättaste och snabbaste sexleksaken att få orgasm med - det är nästan 100% orgasmgaranti! Starkaste Magic Wand Massagers skall anslutas till väggutaget, annasr fås de med batterier och återuppladdningsbara med USB sladd till din dator.

Vad skall jag komma ihåg med en Magic Wand Massager?

Vi vill rekommendera att du använder ett vattenbaserat glidmedel, eftersom det ökar stimuleringens intensitet. Kom ihåg dessutom extra batterier, om din Magic Wand Massager inte är av typen som skall anslutas till vägguttaget eller är återuppladdningsbar.

Det finns en hel del tillbehör som kan köpas till, och som kan monteras på toppen. T.ex. en topp med en mindre dildo, en nopprig topp eller något helt annat - vilket ger extra frihet…

Magic Wand framstår inte som en sexleksak och kan därför ligga på nattduksbordet, till massage av ömma muskler, och kan även ges till en väninna i julklapp – och så kan hon ju själv bestämma hur hon vill använda den.

God nöje med din Magic Wand Massager!

 

Taggar: Magic Wand Massager. Magicwand. Magicwandmassager. Wand.