Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9911&groupid=GROUP74
Rabbit vibratorer
Pris
Brand

Rabbit vibratorer - den ultimata orgasmmaskinen

Vad är en rabbit vibrator?

En rabbit vibrator är en multivibrator, som stimulerar slidan och klitorisen - samtidigt. Namnet kommer från vibratorns ursprungliga utformning, dør den lilla delen som stimulerar klitoris, var utformad som ett kaninhuvud. Båda æronen kunde omsluta klitoris. Formen är ytterst effektiv, eftersom klitoris har mycket stort nöje av de två ’öron’. Många modeller liknar därför fortfarande en kanin, och många andra vibratortyper är designade med samma form, och av samma anledning.

Rabbit vibrator blir känd i Sex in the City

Vibratortypen blev känd då den användes av Charlotte i tv-serien Sex and the City. Charlotte var så begajstrad för vibratorn, att hon avlyste alla möten med sina väninor under ganska lång tid bara för att vara tillsammans med sin nya vän - My new best friend, som hon kallade sin rabbit vibrator. Vibratorn i serien har det karakteristiska kaninhuvud till klitoris, och en dildodel, som har roterande pärlor, som kan ses genom det genomskinliga materialet. Se ett exempel på en rabbit vibrator - maken till Charlottes här: Återuppladdningsbar Butterfly

Vissa modeller har en roterande eller vippande sprts, som också stimulerar g-punkten och den översta delen av slidan. En rabbitvibrator är inte framställd för att simulera känslan av att vara med en man. Den är designad för att kunna ge en kvinna ultimat stimulans på många erogena områden samtidigt, så orgasmer blir lätta att uppnå.

Rabbit vibrator - Vilken modell skall jag välja?

På Belugi har vi Nordens största urval av rabbit vibratorer i riktigt många olika prisklasser. I många modeller av en rabbit vibrator är det mer än en motor, således att olika stimuleringar kan justeras separat. Sådan rabbit vibrator är helt optimal om du gärna vill arbeta med alla dina olika orgasmer, och utforska allt det din kropp kan ge dig av olika förnimmelser. När du själv kan styra olika enheter separat på din rabbit vibrator, kan du också bygga upp upplevelsen långsamt, genom att värma upp med en enskild funktion och bygga på med fler stimulanser allt efter hand du blir mere och mer tänd.

Det är du själv som känner din egen kropp bäst, och vet var du är mest känslig. Sätt dig in i hur varje enskild modell stimulerar, och välj den rabbit vibrator som du tror du kommer få mest glödje av. Från och till kan att prova något nytt också ge överraskande nya upplevelser, man inte omedelbart tror känns bra. Det kan därför också vara en bra idé att fråga andra om råd.

Oavsett vilken modell du väljer, är rabbit vibratorer även kända som ’orgasmmaskiner’, eftersom de alla stimulerar många ställen samtidigt.

Rabbit vibrator - Vad skall jag komma ihåg?

Kom ihåg först och främst att använda rikligt med vattenbaserat glidmedel. Det gör upplevelsen mycket större. Du kan också tillföra en erotisk orgasmegel, t.ex. Durex Orgasmgel, som kommer att göra dig helt galen av orgasmer. Om du väljer en rabbit vibrator som drivs med batterier, se till att ha extra batterier till hands. Det är så tråkigt när det slutar fungera mitt i allt det roliga!

Riktigt god nöje med din rabbit vibrator!

 

Taggar: Rabbit vibrator. Rabbitvibrator. Sex in the City vibrator. Kanin vibrator. Dubbel vibrator.