Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9911&groupid=GROUP110
Realistiska vibratorer
Pris
Brand

Realistisk vibrator

Realistisk vibrator - Vad är det?

En realistisk vibrator är en vibrator som liknar en penis och de bästa realistiska vibratorer känns också som en styv penis. En realistisk vibrator fås med och utan pung och eventuellt med en fjärrkontroll, så att du eller någon annan kan styra din realistiska vibrator, utan beröring. En realistisk vibrator påminner riiktigt mycket om en realistisk dildo, bortsett från att den har en inbyggd vibrator, som får den realistiska vibratorn att vibrera.

Realistisk vibrator - Hur används den?

Om du föredrar att din vibrator liknar och känns som en riktig penis, då har vi på Belugi många olika realistiska vibratorer. Det finns olika storlekar och former på en realistisk vibrator, och vissa av dem har lite extra funktioner, som du inte hittar på en riktig penis, men som kryddar den realistiska vibratorn med ’något lite extra’. Dessutom fås realistiska vibratorer med sprutfunktion, och blir därmed så naturtrogen som möjligt.

En realistisk vibrator används genom att du tänder den på den styrka som du tycker kommer att kännas skön. Därefter smörjer du in vibratorn ind med lite vattenbaserat glidmedel och så föd du in den helt enkelt i slidan. Infäringen i slidan, kan ske långsamt eller snabbt - du kan själv känna efter vilket som är mest behagligt. Du kan också låta din realistiska vibrator leka med din klitoris innan den förs in i slidan.

När den realistiska vibratorn befinner sig i slidan, förs den fram och tillbaka, som om det var en man som älskade med dig. Du bestämmer själv tempot och hur du bäst tycker om att bli stimulerad. Fram och tillbaka. I rundkrets. Långsamt. snabbt. Prova dig fram - man blir glad av att leka med sig själv.

Realistisk vibrator - Hur kan den användas?

En realistisk vibrator kan användas vaginalt, analt och oralt. Den kan även användas till att massera dig själv på olika ställen på kroppen - exempelvis på brösten.

Realistisk vibrator - Vilken skall jag välja?

Realistiska vibratorer finns i alla storlekar, från 15 - 35 cm., med och utan pung, med sugkopp i botten (för montering på vägg, t.ex. i duschen), med fjärrkontroll och med sprutfunktion. Du skall tänka på vad du tror är skönt för dig och titta igenom vårt stora urval. Vår absolut mest sålda realistiska vibratorer är Real Rock© och King Cock©. Båda märken är av mycket hög kvalitet, både när det gäller den realistiska känslan och hållbarheten. Med Real Rock© och King Cock© går du bestämt inte miste om realistiska upplevelser och du kommer att uppleva många timmars njutning med dessa produkter. Dessutom har vi en lång rad realistiska vibratorer från andra märken, som också utmärker sig med mycket hög kvalitet. Låt dig inspireras av det stora urvalet och välj den realistisk vibrator, som du skulle kunna tänka dig att leka med.

Realistisk vibrator för alla?

Ja, alla kvinnor (och män) kan använda en realistisk vibrator. Välj en storlek som passar till dig och låt dig förföras om och om igen.

Realistisk vibrator - Vad skall jag komma ihåg?

Först och främst skall du koma ihåg ett vattenbaserat glidmedel. Du får under inga omständigheter använda ett silikonbaserat glidmedel till våra realistiska vibratorer, eftersom det kan förstöra ytan på din realistiska vibrator. Dessutom vill vi rekommendera att du ser till att ha extra batterier liggande - så den inte slutar fungera mit i allt det roliga.

Riktigt god nöje med din realistiska vibrator.