Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9911&groupid=GROUP113
Vattentäta vibratorer
Pris
Brand

Vattentät vibrator

Vad är en vattentät vibrator?

En stor del av våra vibratorer är vattentäta, vilket gör att de kan användas medan du är i duschen eller badkaret. De vibratorer som framställs i dag är nästan alltid vattentäta. Speciellt de vibratorer som befinner sig i den övre prisklassen. Med en vattentät vibrator behöver du inte vara rädd för att den ska gå sönder om du tar den med i duschen eller baddkaret. Det kommer inte att komma in vatten till strömmen i den vattentäta vibratorn, då denna delen är helt isolerad och stängd.

Vattentät vibrator till alla?

Ja, alla kan använda en vattentät vibrator. Det ger en annorlunda upplevelse, att kombinera njutning med det varma vattnet tillsammans med sköna vibrationer. I specifikationerna vid varje enskild produkt kan du se, om en given vibrator är vattentät och kan användas i duuschen och/eller badret.

Vattentät vibrator - Vad skall jag komma ihåg?

Vi vill rekommendera att du smörjer vattenbaserat glidmedel innan du ställer dig i dushen eller tar ett bad. En vibrator som är våt av vatt, kan vara lite svår att införa, eftersom friktionen kan vara något större på grund av vattnet.

Riktigt god nöje med din vattentäta vibrator!

 

Taggar: Vattentät vibrator. Vatten tät vibrator. Vattentätvibrator. Vibrator i vatten. Tät vibrator. Vatten vibrator.