Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9911&groupid=GROUP5&bestseller=True
Vibrator
Pris
Brand
Testvinnare
629,00 SEK 349,00 SEK

Vibrator

Vad är en vibrator?

En vibrator, är en bit sexleksak som syftar till att tillfredsställa en kvinna (eller man), oftast genom att ge henne orgasm. En vibrator är utformad för att stimulera kvinnans klitoris eller stimulera inuti kvinnans vagina eller anus. I kvinnans vagina kan en vibrator stimulera G-punkten, men också en mängd andra erogena zoner som finns runt kvinnans vagina, vilket kan få henne till orgasm. En vibrator är vanligtvis mellan 15 och 30 cm. lång och har en diameter på mellan 3 - 6 cm. Men som du kommer att uppleva här, det finns en mängd olika former som tillgodoser olika kvinnors behov för deras mycket optimala sätt att stimuleras.

Vibrator - Nordens största sortiment av vibratorer

På Belugi hittar du Nordens största sortiment av vibratorer. Vi har precis den vibrator du letar efter inom klitorisvibrator, g-punktvibrator, lyxvibrator, kaninvibrator, realistisk vibrator, multivibrator, trollstavmassager, vattentät vibrator, kulor & ägg, fingervibrator, analvibrator eller vibratoruppsättning.

Vibrator - Vilket märke ska jag välja?

På Belugi hittar du också alla välkända märken inom vibratorer. LELO, We-Vibe, Satisfyer, Womanizer, Jimmy Jane, FUN FACTORY, Adrien Lastic, Rocks-Off och många fler. Förutom alla dessa märken har vi nästan alla modeller och vi tar alltid alla de senaste modellerna i vibratorer hem till dig. Det är omöjligt att säga vilket märke man ska välja. Om du är helt ny, ta en titt på de olika formerna och tänk på om det ser ut som en form som kan tillfredsställa dig.

De flesta kvinnor har ett eller två favoritmärken inom vibratorer och du hittar bara dina favoriter genom att försöka dig genom de många vibratormodellerna.


Vibrator för onani eller för par?

En vibrator kan användas både för stimulering och onani, men också med din partner. Om du är med en partner kan vibratorn användas för förspel eller för ömsesidig onani. Det är väldigt styggt att se en kvinna leka med en vibrator, och det är väldigt stygg för kvinnan att se sin partner bli extremt upphetsad. För solbad kan en vibrator vara helt fantastisk - den kan så länge du vill och du kan ha alla orgasmer du vill!

Vibrator för alla?

Ja, alla kvinnor (och män) kan använda en vibrator. På Belugi är alla våra vibratorer ftalatfria och släpper inga skadliga ämnen. Så du kan använda din vibrator helt utan bekymmer.

Vibrator - vad ska jag komma ihåg?

Vi rekommenderar alltid att du applicerar vattenbaserat smörjmedel med din vibrator. Dessutom rekommenderar vi att du använder ett tvättmedel för att rengöra din vibrator före och efter användning. Med en sexleksakstvätt är du säker på att din sexleksak är helt ren när du använder den. Om din vibrator använder batterier rekommenderar vi att du köper extra batterier. Ledsagande batterier kan ofta vara av dålig kvalitet och det är tråkigt att fastna mitt i allt kul. Men du kan också välja en laddningsbar vibrator som du vanligtvis bara laddar via ett USB-kontakt.

Riktigt roligt med din vibator!

 

Taggar: Vibrator. Vibratorer. Vibrator för henne.