Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
01.november 2017

Ny partner på Belugi

digitaltrafik.dk skriver på sin webbplats att de skapar digitala vinnare och att Belugi vill vara en del av.
Samarbetet, som hittills har avslutats under en tolvmånadersperiod, syftar till att stärka Belugis närvaro på digitala medier.

Inledningsvis kommer en nyckelordsanalys att genomföras för att avslöja vilka nyckelord Belugi vill ranka högre på Google. Mik Oddershede från Belugi uppger

”Betydelsen av SEO kan inte betonas tillräckligt. Det är verkligen här som det finns pengar att göra online. På Belugi har vi testat olika SEO-byråer, men vi tror nu att vi har hittat rätt partner. Deras fall har övertygat oss om att de kan göra oss till digitala vinnare. Men det kommer att ta tid - och vi håller med om det. Inga quick-fixes eller snabbkorrigeringar. Vi har försökt det!” Säger Oddershede.

Efter att sökordsanalysen är klar bör digital trafik börja korrigera tekniska SEO-fel på webbplatsen och sedan börja arbetet med att skapa innehåll i förhållande till de sökord som vi Belugi vill rangordna. Naturligtvis är detta nyckelord där det finns en korrelation mellan produktsortiment och många sökningar. Det kan till exempel. vara på ordet Bondage eller ordet Sexleksaker, där Belugi för närvarande är rankat som nummer 3 men vill rangordna nummer 1 på Google. Vår nya SEO-byrå har en stor uppgift framöver, eftersom deras gratis preliminära analys har visat att det finns många tekniska SEO-fel på webbplatsen som enkelt kan korrigeras och delvis behöver de generera mer försäljning både organiskt och betalt. Vi är verkligen glada över att ha hittat vår nya SEO-byrå och ser fram emot samarbetet.


Upplagt av:
CEO Mik S. Oddershede

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot

Fantastiska erbjudanden • Tävlingar • Evenemangsinformation • Tips och tricks för ditt sexliv
Information om nya produkter • Och mycket mer från din favorit sexbutik