Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9914&groupid=GROUP187
Fjärrstyrda sexleksaker
Pris
Brand

Fjärrstyrda sexleksaker

Med avlägsna sexleksaker finns det möjlighet att spela på många olika sätt. Du kan leka med dig själv eller med din partner. Vissa av leksakerna kan fjärrstyras via en app, så din partner och du kan irritera varandra, även om du kan vara 1 000 mil från varandra.
Fjärrstyrda sexleksaker för alla

Ja - alla kan njuta av bra sexleksaker, men särskilt par. Fjärrstyrda sexleksaker låter dig eller din partner stimulera dig var jag än är. Oavsett om du är ute och shoppar, äter ute, besöker vänner eller gör vad du gör, är avlägsna sexleksaker superkul för stimulering. Föreställ dig att du äter på en restaurang och att du har ett ägg i din vagina. Du sitter och äter och plötsligt slår din partner på ägget som börjar och stimulerar tyst. Din partner skruvar upp vibrationsmönstret något eller ändrar vibrationsmönstret. Du sitter och pratar väldigt vanligt eller åtminstone försöker du tala väldigt vanligt. Nu är du verkligen påslagen och vill bara ha mer. Sedan stänger din partner av stimuleringen igen. Det är väldigt spännande.

Vem som helst kan använda avlägsna sexleksaker oavsett kön och ålder. Och det är helt tyst, så var inte rädd om det angränsande bordet lyssnar på din leksak med fjärrstyrda sexleksaker.

Fjärrstyrda sexleksaker för rollspel

Ja - avlägsna sexleksaker är idealiska för rollspel. Till exempel. till dominansspel, där du eller din partner har kontroll över den andra parten, med den fjärrstyrda sexleksaken själv. Den avlägsna sexleksaken ger dig bara kraften att bestämma när du eller din partner ska stimuleras och när den avlägsna sexleksaken ska sluta igen.

Typer av avlägsna sexleksaker

Det finns ägg, dildos och onani och sexleksaker. Titta runt vårt breda urval och hitta bara de fjärrstyrda sexleksakerna som passar dig eller dig.