Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9914&groupid=GROUP188
Parvibratorer
Pris
Brand

Par vibratorer

Alla vibratorer kan, med stor fördel, träffa sex mellan två personer, som ett trevligt komplement. Men parvibratorer är särskilt utformade för att stimulera två personer samtidigt. Många par i parvibratorer har utvecklat en dedikerad parvibrator, som är utformad så att en man och en kvinna kan njuta av vibrationerna samtidigt medan de har samlag. Det finns också par av vibratorer som har två flexibla ändar som antingen kan användas för dubbel stimulering av honan eller för kvinnlig / kvinnlig, hane / hona eller hane / hona.

Koppla ihop vibratorer för alla

Ja alla kan använda en parvibrator, men en parvibrator är, som ordet säger, utvecklad för par. Parvibratorer är relativt nya på marknaden, men har vunnit enorm popularitet på rekordtid. Parvibratorer kan användas oavsett ålder och kön. Det var We-Vibe som utvecklade den första parvibratorn. Sedan finns det ett antal stora märken som har utvecklat sin egen parvibrator. Till exempel. LELO, Adrien Lastic, Kiiroo och Satisfyer.

De flesta parvibratorerna är utformade som en liten stag, där den ena änden av staget förs in i vagina och den andra änden som stöder mittköttet (området mellan vagina och anus). Stödet är så litet att en man sedan kan tränga in i kvinnan med sin penis. När du utlöser vibrationerna kan både du och din partner känna stimuleringen och det ger en helt fantastisk känsla. Enda problemet är att båda parter vanligtvis får orgasm mycket snabbt. Men då måste du bara sätta på den igen ... och igen ... och igen ...

Utforska vårt breda sortiment och få alla de fantastiska idéer som din fantasi kan komma till minnet.

Bra nöje.