Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9914&groupid=GROUP191
Penisringar speciellt för par
Pris
Brand

Penisring speciellt för par

En penisring är en mycket liten sak, med en mycket stor effekt. Så i sig ger en penisring också stor glädje för partneren. Vissa penisringar utvecklas dock med lite extra funktion som gör det extra trevligt för partneren.

Penisringar för alla par?

Alla par kan använda en penisring, som är en speciellt utvecklad sexleksak, för par. Det enda undantaget är om damen inte gillar att bli stimulerad på klitoris. Men det finns några kvinnor som inte tycker om detta.

En penisring ger extra krydda

En penisring speciellt för par kan mycket väl vara den första biten av sexleksaker man köper. Nästan alla gillar att använda en penisring, eftersom den delvis ger mannen en större penis, mer uthållighet och mer uthållighet. Dessutom finns det ofta en vibrator inbyggd i penisringarna speciellt för par, vilket också stimulerar kvinnan. På Belugi rekommenderar vi starkt att alla par provar en penisring, vare sig man / kvinna eller man / kvinna. Var medveten om att vissa penisringar för man / man är utformade så att de stimulerar mittkött och / eller anus på den som använder penisringen. Dessa kan emellertid också användas i relationer mellan män och kvinnor.

Eftersom en penisring vanligtvis är en blygsam investering, rekommenderar vi alla våra kunder att köpa en mängd olika modeller ... Det är ett enkelt och billigt sätt att uppleva lite "extra".