Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
21.augusti 2020

RECENSION: SATISFYER Curvy 1+ ⭐⭐⭐⭐⭐

De så kallade tryckvågstimulatorerna har verkligen tagit mig och mina flickvänner med storm - och med goda skäl. Tryckvågorna ger något helt annat än en vanlig klitorisvibrator, eftersom den nästan inte kommer i kontakt med klitoris. Man tycker helt enkelt om de intensiva tryckvågorna som stimulerar klitoris.

Satisfyer Curvy 1 #1Jag har svårt att beskriva hur det känns, men det är en fin kittling runt klitoris. Inte för stark och inte för svag - men helt enkelt underbart! Om du aldrig har provat en tryckvågstimulator är det något jag rekommenderar starkt. Jag gillar bäst själv den här typen av produkter när jag vill ha en klitorisorgasm. Och låt mig säga det direkt: SATISFYER Curvy 1+ app-kontrollerad klitorisstimulator är en förstklassig produkt med många nya alternativ som bara gör mina orgasmer ännu bättre än tidigare. Jag kommer tillbaka till det. Men låt oss börja från början.

Förpackning och produktdesign

Jag fick paketet från Belugi och såg omedelbart fram emot att prova den. Jag kunde se att SATISFYER hade gjort ännu mer ut av deras förpackningar. Det har blivit mer kraftfullt och har fått en helt ny unik design. Personligen tycker jag att den nya designen är otroligt trevlig, men det är uppenbarligen en smakfråga. Men feminin och i bra kvalitet - precis som jag vill ha det.

SATISFYER CURVY 1+ KAN KÖPAS HÄR

När jag öppnade förpackningen hittade jag produkten som är cirka 15 cm. som redan vid första anblicken såg väldigt läcker ut. Inte som en Satisfyer Pro 2 Next Generation (som jag också absolut älskar) utan en helt ny design där det var tydligt att tonvikten låg på det ergonomiska. Produkten passar riktigt bra i handen och du kan känna att det är en kvalitetsprodukt - SATISFYER Curvy 1+ har vikten som kännetecknar en bra produkt.

Satisfyer Curvy 1 #2SATISFYER Curvy 1+ är tillverkad av silikon och ABS-plast. Eftersom jag har provat en hel del sexleksaker kan jag gradvis se om det är en bra silikon. Och det är där. Den är silkeslen mjuk och fin vid beröringen. Det känns utsökt!

Förutom SATISFYER Curvy 1+ finns det ett USB-kontakt och laddningskabel samt en användarmanual. Jag vill bara nämna att även om användarhandboken inte finns på danska är den väldigt lätt att följa.
SATISFYER Curvy 1+ är designad som ett handtag, så att du enkelt kan ta tag i produkten. Själva handtaget är täckt med den läckra silikonen. Knapparna finns på själva produkten, så du kan använda produkten utan appen om den behöver gå lite snabbt. Den mittersta knappen är för att slå på och stänga av produkten (håll knappen intryckt i 3 sekunder). Den nedre knappen är för att välja mellan de olika inbyggda vibrationsmönstren och med den övre knappen återgår du till föregående inställning. Detta är helt standard för SATISFYER-produkter.

Men det jag såg mest fram emot på SATISFYER Curvy 1+var att prova SATISFYERs nya app: SATISFYER CONNET.

Funktion och erfarenhet

Satisfyer Curvy 1 #3Jag hittade appen direkt på Google Play och den var lätt att ladda ner. Sedan följde jag instruktionerna och skärmen på skärmen, sedan installerades appen och anslöt till min SATISFYER Curvy 1+. Om det är en sak jag hatar i det här livet, är det teknik som inte fungerar. Och min rädsla var verkligen att jag aldrig skulle få den här appen att fungera. Men det var verkligen enkelt. Jag tror att hela sessionen tog 5 minuter - och det var superlätt. Jag kan inte säga hur det går i App Store på en Iphone men det borde vara lika enkelt då SATISFYER har vunnit ett pris för bästa app. Ärligt talat, jag är inte en teknisk nörd - men det var riktigt enkelt.

Efter att ha laddat ner appen var jag tvungen att prova SATISFYER Curvy 1+. Jag såg fram emot det som ett litet barn som just fick 10 stora julklappar på julafton. Gick till sängs och la mig bekvämt.

Jag har tidigare erfarenhet av Satisfyer Pro 2 Next Generation, så jag vet hur tryckvågor känns på klitoris. Det är helt enkelt underbart. Det kan inte upprepas tillräckligt ofta att om du inte har provat den här typen av klitorisstimulator, så har du helt enkelt missat något.
Omedelbart kunde jag känna att SATISFYER Curvy 1+ helt enkelt skämde bort min klitoris med de effektiva tryckvågorna - och då antar jag att jag behöver säga nej mer!

Efter en fantastisk orgasm provade jag appen. Det finns helt enkelt många läckra stimuleringsmönster att välja mellan och SATISFYER skriver att det kommer att finnas nya varje månad. Underbart!

SATISFYER CURVY 1+ KAN KÖPAS HÄR

För ärlighets skull måste jag fortfarande ansluta min app på Spotify, som jag har läst till är möjligt. Jag kan bara föreställa mig hur det är att höra musik där stimulatorn följer musikens rytmer. Jag har en eller två låtar om jag skulle vilja sätta på - det här är några låtar av det lugna slaget om jag hoppas kunna njuta av en vinterkväll.

Satisfyer Curvy 1 #4Men som sagt, jag är inte en teknisk nörd, så jag måste ibland be min man om hjälp för att det ska fungera. Och då tycker jag att han också skulle ha nöjet att installera appen på sin telefon så att han kan bestämma vad jag ska uppleva då och då - delad glädje!

I alla fall är SATISFYER Curvy 1+ en utmärkt produkt. Helt enkelt fantastiskt. Jag skulle rekommendera det till alla som gillar att onanera. Den är underbar.

Ljudnivå 

SATISFYER Curvy 1+ kan naturligtvis höras, men ljudnivån är lägre än t.ex. SATISFYER Pro 2 Next Generation eller andra tryckvågstimulatorer som jag har provat. Jag tror att det beror på att SATISFYER Curvy 1+ är mer kompakt. Det finns helt enkelt mer material om själva motorn, så ljuden håller sig mer inuti produkten. Men den är inte helt tyst. 

Rengöring 

SATISFYER Curvy 1+ rengörs med en rengöringsspray som jag tidigare beställt från Belugi. De skriver att denna rengöringsspray tar bort 99,9% av alla bakterier. Det ger mig en försäkran om att min sexleksaker alltid är rena. I själva verket använder jag det vanligtvis både före och efter att jag använde min sexleksak. Jag vill bara nämna att jag torkar av efter med en ren trasa så att sexleksaken är helt ren. 

Totalt betyg SATISFYER CURVY 1+ ⭐⭐⭐⭐⭐

skala:

⭐⭐⭐⭐⭐ En dröm om en sexleksak

⭐⭐⭐⭐ ★ Härlig produkt

⭐⭐⭐ ★★ Ger glädje

⭐⭐ ★★★ Inte precis något för mig

⭐ ★★★★ Då måste det vara billigt

★★★★★ Kasta ut det

Jag skulle definitivt rekommendera SATISFYER Curvy 1+ app-kontrollerad Clitoris Vibrator med 5 stora stjärnor. Jag kan helt enkelt inte hitta något negativt om denna produkt, annat än att man lätt kan bli beroende av den. Så om du glömt ladda den - så saknas något, annars tar jag bara en välbehövlig snabbis! 

SATISFYER CURVY 1+ KAN KÖPAS HÄR

Sexleksakstestare: Louise Hammerfelt, 32 år

Satisfyer Curvy 1 #5Mitt namn är Louise Hammerfelt och jag är 32 år. Jag bor lite utanför Köpenhamn med min man och 3 barn. Både jag och min man älskar sexleksaker och jag älskar att testa nya Belugi-produkter. Jag skriver min ärliga åsikt om alla produkter, oavsett produktens pris. Om det finns en produkt som du tycker att jag ska rapportera, kan du skriva till support@belugi.se, då är jag vanligtvis alltid tillgänglig för ett test - eventuellt med min man

 


Upplagt av:
Sexleksakstestare Louise Hammerfeldt, 32 år

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot

Fantastiska erbjudanden • Tävlingar • Evenemangsinformation • Tips och tricks för ditt sexliv
Information om nya produkter • Och mycket mer från din favorit sexbutik