Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
07.januari 2020

RECENSION: SATISFYER MEN ⭐⭐⭐⭐⭐

Både min fru och jag har testat en hel del Satisfyer-sexleksaker på senare tid, och det borde inte vara någon hemlighet att Satisfyer är ett av våra favoritmärken.

Naturligtvis, när Satisfyer släppte sin första produkt, som bestämt är för män, blev jag väldigt nyfiken och såg jag fram emot att testa SATISFYER MEN.

Jag fick paketet från Belugi och jag visste naturligtvis att det innehöll min nya sexleksak - och jag såg verkligen fram emot detta test. Damen informerades så att hon inte skulle förvänta sig de stora sessionerna från min sida i sovrummet under de kommande dagarna. Jag skulle testa min nya sexleksak utan hennes inblandning - åtminstone i första hand. Jag sa att hon kanske får gå med senare om produkten verkligen var lika bra som Satisfyer har beskrivit!

-> SATISFYER MEN KAN KÖPAS HÄR <-

Anmeldelse SATISFYER MEN #1Inpackning och produktdesign

Förpackningen för SATISFYER MEN är mörk och mycket maskulin, liksom produkten i sig. Hittills skulle det inte se ut på sin plats om produkten var bland mina andra toalettartiklar i badrummet, eftersom du inte omedelbart kan se att det är en onani produkt. Det ser mer ut som ett stor schampo speciellt för män. Och stor, det är SATISFYER MEN. Den mäter faktiskt 20 cm. och i specifikationerna såg jag att det är 15 cm i insättningslängd. Personligen är jag utrustad med en medelstor / stor kuk på ca. 17 cm. i upprätt skick.

Produkten är i en konisk kolvformad som blir smalare och smalare (se bild). Det är svart med ljusblå färger och ser nästan sportigt ut! Till och med kolven är tillverkad av ABS-plast och i slutet finns ett lock som delvis skyddar masturbatorns inre del från damm etc. men får också produkten att se ut som alla produkter som kan stå i ett badrum eller vid nattduksbordet. Det är absolut ingenting som säger att detta är en onani-produkt.

SATISFYER MEN kommer med et sleeve, som kommer runt penis, när man onanerar. Dessutom säljer Satisfyer 6 andra sleeves, med olika strukturer, som gör onani upplevelsen annorlunda - beroende på vilken sleeve du använder. Utan att ens prova de extra sleeves, tycker jag att de låter spännande, med namn som Kinky Waves, Tri Delights och Lusty Tongue. Extra sleeves, till skillnad från många andra tillverkare av onani produkter, är ganska billiga i pris, så jag måste definitivt prova dem också.

Min första impuls när jag öppnar en onani-produkt är alltid att sätta fingrarna i själva sleeven, så att jag kan märker hur det känns. Jag lät mina fingrar glida in i den lilla öppningen på sleevet av SATISFYER MEN och jag kunde genast märker hur trevligt det kändes. Det är supermjukt och jag känner att mina fingrar omges av den läckra sleeve, som om det var en normal penetration. Jag kunde känna hur min penis blev riktigt avundsjuk på mina fingrar!

Innan jag kastade mig över produkten, innan jag låter min penis penetrera den läckra produkten skulle jag bara fotografera alla delar av SATISFYER MEN först. Det tog mig ett tag att ta reda på hur man fick den medföljande sleeve ur kolven själv, men efter att ha läst bruksanvisningen så fann jag att du bara måste dra sleevet ur kolven - du måste dra lika noggrant, sedan lossnar det automatiskt. I själva verket var det också lite svårt att flytta om sleevet efter fotograferingen. Återigen var jag tvungen att ta till bruksanvisningen. Och här kunde jag se att du bara måste använda den medföljande vita pinnen som sitter mitt i sleevet. Skruva ner kolven i sig själv, sätt in sleevet i kolven och dra sedan pinnen genom hela hylsan. Jag var tvungen att göra det två gånger, men då satt sleevet också perfekt. Efter att ha provat ibland är det inget problem alls - jag satte sleevet på plats inom 4-5 sekunder.

Anmeldelse SATISFYER MEN #2

Pumpeffekt

Längst ner på SATISFYER MEN finns det ett lock som kan stängas av för att öppna produkten längst ner. Denna mössa används, som tidigare nämnts, när du behöver sätta på sleevet efter rengöring eller om du vill prova några av de andra sleeve du kan köpa. Men locket används också som en ventil för att stänga kolven och uppnå en viss typ av vakuum. Vakuumet ger en upplevelse av täthet inuti själva sleevet när du onanerar. Så att sleevet strammas väl på pikken - det ger en fantastisk onaniupplevelse. Dessutom finns det två knappar på kolvens sida som också används för att dra åt penis. Jag kallar båda delarna en pumpeffekt.

Eftersom jag själv har en liten hand är det lite besvärligt att använda knapparna på SATISFYER-sidan, men för de flesta kommer det inte att vara ett problem. Och även utan knappar kan jag redan avslöja att SATISFYER MEN gjorde inte mig besviken.

SATISFYER MEN KAN KÖPAS HÄR

Funktion och erfarenhet

Nu var det dags att testa SATISFYER MEN. Det finns inget glidmedel för produkten, men vi har alltid gott om glidmedel i vårt sovrum. Jag skulle definitivt rekommendera ett vattenbaserat glidmedel när jag använder SATISFYER MEN. Det ger bara en bättre upplevelse när det inte finns friktion. Samtidigt förbättras pumpeffekten, när penis lättare glider in och ut. Bruksanvisningen säger att du bara kan använda vattenbaserat glidmedel med SATISFYER MEN. Det beror antagligen på att det finns lite silikon i sleevet och detta kommer att förstöras om du använder ett silikonbaserat glidmedel. Jag applicerade ett vattenbaserat glidmedel på min kuk och i själva sleevet.

Det är otroligt lätt att introducera hans kuk i SATISFYER MEN. Den glider direkt i botten medan du kan känna sleevets ände tätt runt ens lem. Sleevet kramar nästan sin kuk och den mjuka sleeve slutar väldigt hårt. Den anpassar sig omedelbart till din kuk och du kan känna strukturen inuti sleevet. Första gången jag försökte SATISFYER MEN jag hade öppnat locket längst ner eftersom jag inte visste själva pumpeffekten. Men även utan pumpeffekten är SATISFYER MEN fantastiskt. FANTASTISKT! Det är verkligen den bästa onani produkten jag har provat. Sleevet är så mjuk och läcker, men ändå lyckas den stänga helt. Jag har nu använt SATISFYER MEN många gånger - både ensam och med min fru. Hon älskar att leka med mig och min nya vän. Hon vet exakt när hon ska sluta - så hon får det sista nöjet av mig själv.

Intensiv orgasm

När jag använder SATISFYER MEN är det som att onanera normalt. Ju närmare jag är orgasm, desto snabbare onanerar jag. Och SATISFYER MEN kommer bara med. Vissa produkter slutar inte tillräckligt hårt när det går riktigt snabbt. Men i själva verket var det ganska naturligt för mig att dra åt kolven tills jag fick en orgasm och det skapar en fantastisk pumpande effekt. Jag har haft många intensiva orgasmer med SATISFYER MEN. när sleevet känns varm och naturlig - som en fitta. Skillnaden är att denna fitta alltid - utan uppvärmning, utan att fråga - jag kan njuta av den när jag vill och så länge jag vill. För mig är onani en mycket vanlig del av mig - och det är inte för att jag väljer bort sex. I sin tur väljer jag onani eftersom det bara är för mig.

Rengöring

När jag slutar använda SATISFYER MEN och har slappnat av lite (!!!) tar jag av sleevet från kolven. Tvätta den i ljummet tvålvatten och låt sedan sleevet torka. Sleevet måste vara helt torr innan du sätter tillbaka den i kolven.

SATISFYER MEN KAN KÖPAS HÄR

Totalt betyg SATISFYER MEN ⭐⭐⭐⭐⭐

skala:

⭐⭐⭐⭐⭐ En dröm om en sexleksak

⭐⭐⭐⭐ ★ Härlig produkt

⭐⭐⭐ ★★ Ger glädje

⭐⭐ ★★★ Inte precis något för mig

⭐ ★★★★ Då måste det vara billigt

★★★★★ Kasta ut det

I själva verket finns det ingenting som jag kan kritisera om TILLFATTARE MEN. Det är en otroligt vacker design, den är lätt att använda och den ger några mycket intensiva orgasmer. Jag är verkligen imponerad av att Satisfyer med sin första produkt har utvecklat en av marknadens bästa onani. Och jag ser verkligen fram emot att prova de andra ärmarna - som jag säkert kommer att testa också.

Det är ingen fråga för mig att SATISFYER MÅSTE ha ⭐⭐⭐⭐⭐ - och det här är 5 stora stjärnor. Om du ännu inte har provat SATISFYER MEN, fuska inte dig själv för några fantastiska onani. Det ger mig min bästa rekommendation!

SATISFYER MEN KAN KÖPAS HÄR

 

 

Sexleksakerrecensent: Jan Hammerfeldt, 36 år

Jag heter Jan Hammerfeldt och jag är 36 år ung. Bor lite utanför Köpenhamn med min fru och 3 vackra barn. Sexleksaker fick mitt intresse efter att jag gifte mig - för jag vill behålla mitt goda liv tillsammans med min fru. Belugi skickar proverna till mig gratis, vilket jag testar. Mitt avtal med Belugi är att jag måste vara ärlig i mina tester och i utvärderingen av de produkter de skickar till mig.

Om du vill att jag ska testa en specifik produkt kan du skriva till support@belugi.se. Sedan skickar de förhoppningsvis produkten till mig och jag skriver min ärliga åsikt om den. Förresten, jag är alltid glad när det finns nya produkter att testa - eftersom jag älskar nya sexleksaker! Jag gillar både analsexleksaker, parprodukter och vanliga onani produkter.


Upplagt av:
Jan Hammerfeldt, 36 år

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot

Fantastiska erbjudanden • Tävlingar • Evenemangsinformation • Tips och tricks för ditt sexliv
Information om nya produkter • Och mycket mer från din favorit sexbutik