Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
24.juni 2020

RECENSION: SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION

Inpackning och produktdesign

Den lilla lådan stod i sovrummet oöppnad hela eftermiddagen när jag hade fullt hem med jobb och barn. När klockan var klockan 22 kunde jag äntligen smyga mig in i sovrummet. Min man satt halvsovandes framför TV: n i soffan.
När jag öppnade lådan från Belugi såg jag omedelbart den snygga förpackningen från SATISFYER.
SATISFYER gör en hel del av deras design, och själva inslagningen av SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION är inget undantag. Ren, läcker, feminin design på lådan - framför allt ser det ut som en läcker parfym. Produkten i sig finns i en plastbricka, det kunde ha gjorts lite mer delikat, men allt är trevligt packat med USB-laddningsuttag och användarmanual. När jag äntligen får den i min hand är det helt fantastiskt. Det ligger perfekt i din hand, du kan verkligen känna att det är en kvinna som designade produkten eftersom den passar perfekt ergonomiskt. Produkten är tillverkad av hårdplast med silikonhuvud. Jag ville testa produkten direkt!

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION #1

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION KAN KÖPAS HÄR

Funktion och erfarenhet

Jag blev väldigt nöjd när den var redo för omedelbar användning, då den kom i ett laddat tillstånd. Jag var så glad att jag knappast kunde vänta med att prova produkten. Det finns 3 knappar på en SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. En för att slå på och stänga av produkten och en knapp för att öka eller minska sug / andningsfunktionen. Eftersom jag inte är ett tekniskt geni, blir jag alltid glad när tekniken är enkel. SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION är inget undantag – den är mycket lätt att använda.

Jag var redan lite varm och upphetsad när jag la mig på sängen. Jag slog på min nya stimulator och förde ner den för att stimulera mig själv. Jag började på en låg nivå på sug / andningsfunktionen och ökade för att göra den starkare. Jag borde inte ha ökat så snabbt. Jag fick en orgasm direkt!

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION fungerar genom att suga / puffa luft på själva klitoris. Det är otroligt spännande. I bruksanvisningen läste jag att du inte nödvändigtvis behöver ha kontakt mellan produktens silikonhuvud och själva klitoris. Men personligen måste jag säga att det är oerhört läckert att känna silikonen på min härliga plats när jag kan känna att jag kommer.

Eftersom jag inte vill skriva för intimt om mina ytterligare upplevelser den kvällen kommer jag att sluta här - men jag kan säga er att det inte var sista gången jag använde SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION den kvällen eller dagarna som följde. Den är helt enkelt fantastiskt - definitivt på topp 3 av de bästa sexleksakerna jag har provat.

 

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION #2

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION KAN KÖPAS HÄR

Rengöring

Jag rengör silikonhuvudet varje gång jag använder SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. Två tryck med min rengöringsspray och sedan torkar jag bort den. Otroligt lätt.

Totalt betyg SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION

Det är verkligen en läcker produkt. Jag tror att alla kvinnor bör prova en SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. Det ger en annan orgasm än när du leker med dig själv eller när du är med en man. För mig går det otroligt snabbt att få orgasm trots att jag försöker dra bort den lite. I sin tur använder jag den bara några gånger när jag känner för det.

Kunde jag ge den 100 stjärnor hade jag gjort det. Men i det här fallet måste jag ge den 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ stora stjärnor av 5 möjliga.

 

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION #3

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION KAN KÖPAS HÄR

 

Seksleksakstestar Louise Hammerfeldt

 

Sexleksakstestare: Louise Hammerfelt, 32 år

Mitt namn är Louise Hammerfelt och jag är 32 år. Jag bor lite utanför Köpenhamn med min man och 3 barn. Både jag och min man älskar sexleksaker och jag älskar att testa nya Belugi-produkter. Jag skriver min ärliga åsikt om alla produkter, oavsett produktens pris. Om det finns en produkt som du tycker att jag ska rapportera, kan du skriva till support@belugi.se, då är jag vanligtvis alltid tillgänglig för ett test - eventuellt med min man.


Upplagt av:
Sexleksakstestare Louise Hammerfeldt, 32 år

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot

Fantastiska erbjudanden • Tävlingar • Evenemangsinformation • Tips och tricks för ditt sexliv
Information om nya produkter • Och mycket mer från din favorit sexbutik