Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
26.december 2019

RECENSION: SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION

Inpackning och produktdesign

Den lilla lådan stod i sovrummet oöppnad hela eftermiddagen när jag var upptagen med arbete och barn. När klockan var klockan 22 kunde jag äntligen lista mig in i sovrummet. Sängarna sattes och min man satt halvblindad framför TV: n på soffan.
När jag öppnade lådan från Belugi såg jag omedelbart den läckra omslaget från SATISFYER. SATISFYER gör en hel del av deras design, och själva inslagningen av SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION är inget undantag. Ren, läcker, feminin design på lådan - framför allt ser det ut som en läcker parfym. Produkten i sig finns i ett plastbricka, det kunde ha gjorts lite mer delikat, men allt är trevligt packat med USB-laddningsuttag och användarmanual. När jag äntligen får den i min hand är det helt fantastiskt. Det ligger perfekt i din hand, du kan verkligen känna att det är en kvinna som designade produkten eftersom den passar perfekt ergonomiskt. Produkten är tillverkad av hårdplast med silikonhuvud. Jag ville testa produkten direkt!

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION #1

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION KAN KÖPAS HÄR

Funktion och erfarenhet

Tillfredsställelsen som jag fick var redo för omedelbar användning, så den kom i ett laddat tillstånd. Jag var glad att jag knappast kunde vänta med att prova produkten. Det finns 3 knappar på en SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. En för att slå på och stänga av produkten och en knapp för att slå sug / andningsfunktionen upp och ner. Eftersom jag inte är den stora tekniska freak, är jag alltid glad för lättanvänd teknik. Och SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION är inget undantag - mycket lätt att använda.

Jag låg väl i min säng och var redan lite varm och upphetsad. Jag slog på min nya stimulator och tog ner den för att stimulera mig själv. Jag började på en låg nivå på sug / andningsfunktionen och spelade lite för att göra den starkare och svagare. Jag borde aldrig ha gjort det. Jag hade en orgasm direkt!

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION fungerar genom att känna en sug / andning på själva klitoris. Det är otroligt spännande. I bruksanvisningen läste jag att du inte nödvändigtvis behöver ha kontakt mellan produktens silikonhuvud och själva klitoris. Men personligen måste jag säga att det är oerhört läckert att känna silikonen på min härliga plats när jag kan känna att jag kommer.

Eftersom jag inte vill skriva för intimt om mina ytterligare upplevelser den kvällen kommer jag att sluta här - men jag kan säga er att det inte var sista gången jag försökte SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION den kvällen eller de dagar som är borta sedan. Det är helt enkelt fantastiskt - definitivt på topp 3 av de bästa sexleksakerna jag har provat.

 

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION #2

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION KAN KÖPAS HÄR

Rengöring

Jag rengör silikonhuvudet varje gång jag använde SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. Två sprayer med min rengöringsspray och sedan torkar jag bort den. Otroligt lätt.

Totalt betyg SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION

Det är verkligen en läcker produkt. Jag tror att alla kvinnor bör prova en SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. Det ger en annan orgasm än när du spelar med dig själv eller när du är med en man. För mig är det otroligt snabbt att få orgasm trots att jag försöker dra bort den lite. I sin tur använder jag det bara några gånger när jag känner för det.

Kan jag ge det 100 stjärnor jag gjorde. Men i det här fallet måste jag ge det 5 stora stjärnor av 5 möjliga.

 

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION #3

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION KAN KÖPAS HÄR

Seksleksakstestar Louise Hammerfeldt

Sexleksakstestare: Louise Hammerfelt, 32 år

Mitt namn är Louise Hammerfelt och jag är 32 år. Jag bor lite utanför Köpenhamn med min man och 3 barn. Både jag och min man älskar sexleksaker och jag älskar att testa nya Belugi-produkter. Jag skriver min ärliga åsikt om alla produkter, oavsett produktens pris. Om det finns en produkt som du tycker att jag ska rapportera, kan du skriva till support@belugi.se, då är jag vanligtvis alltid tillgänglig för ett test - eventuellt. med min man.


Upplagt av:
Sexleksakstestare Louise Hammerfeldt, 32 år

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot

Fantastiska erbjudanden • Tävlingar • Evenemangsinformation • Tips och tricks för ditt sexliv
Information om nya produkter • Och mycket mer från din favorit sexbutik