Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
25.januari 2021

RECENSION: SATISFYER PRO 3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Recension: Satisfyer Pro 3 Vibration Clit Stimulator

 

Det är ingen hemlighet att jag älskar Satisfyer-produkter. Jag har flera gånger funderat på varför produkterna från Satisfyer bara är något för mig. Och slutsatsen är: De sviker mig aldrig! De är i god kvalitet, de är utsökta och sedan fungerar de helt enkelt bra för mig. Jag förstår väl att det här är världens bästsäljande produkter - bra pris, bra kvalitet och stimulerar mig perfekt.

Låt det sägas med en gång. Satisfyer Pro 3 Vibration Clit Stimulator är inget undantag. Den får fem stora stjärnor och jag vill berätta varför.

Att få en orgasm som kvinna är en underbar avkoppling från vardagens stress och tankar. Det är en av de situationer där jag låter min hjärna tänka på beröringar, sex, fantasier, bondage lekar och allt annat. Jag tillåter mig att få många fina fantasier - utan att försöka kontrollera dem. De kommer bara.

 

Jag skulle kalla mina orgasmer med Satisfyer Pro 3 EPISKA

Sexleksakstester Louise Hammerfeldt, 32 år

 

De flesta av oss vet att orgasmer utlöser endorfiner, som bland annat gör oss lyckliga och får oss att slappna av. För mig är det det perfekta sättet att koppla av och jag gillar sexleksaker där det inte är något krångel eller besvär. Det måste fungera och det måste fungera varje gång. Annars blir den liggande i lådan när jag måste välja vibrator. Och till slut kastar jag ut den. Det är här bland annat Satisfyer har sin styrka. Det fungerar varje gång och det ger underbara orgasmer - oavsett vilken vibrator jag känner för den dagen.

Men tillbaka till Satisfyer Pro 3 och varför jag tycker att det är en fantastisk produkt.

Förpackningen och produktdesigner

Satisfyer Pro 3 emballage

Satisfyer Pro 3 kommer i en läcker förpackning. Satisfyer har bytt ut sina förpackningar avsevärt under det senaste året. Lådan i sig har blivit mer robust och läcker och för Satisfyer Pro 3 är detta inget undantag. Du kan enkelt använda lådan för att förvara Satisfyer Pro 3 så att den förblir dammfri etc.

Produkten levereras med en magnetisk USB-kabel för laddning och en liten bruksanvisning på olika språk. Slutligen kan du läsa att Satisfyer Pro 3 är vattentät, så att den kan användas både i badkaret eller under duschen. Allt verkar gott, feminint och inbjudande.

Satisfyer Pro 3 är gjord av silikon, så du måste komma ihåg att endast vattenbaserad glidmedel får användas. Ett glidmedel hjälper till att ge ännu bättre orgasmer.

Den nya Satisfyer Pro 3 är något smalare än liknande Satisfyer-produkter och rent estetiskt tycker jag att den är trevligare. Vissa av de andra produkterna ser mer ut som en inhalator eller en örontermometer. Men Satisfyer Pro 3 är sitt eget i sitt uttryck. Smal och feminin.

Funktion och erfarenhet

Satisfyer Pro 3 är en vibrator som delvis stimulerar av tryckvågor och delvis med hjälp av en bestämd vibration. Den har två motorer och du kan använda dem individuellt eller tillsammans. Du kan föreställa dig en Satisfyer Pro 2 i kombination med en klitorisstimulator som stimulerar klitoris när du berörs. Tryckvågor och stimulering - FANTASTISKT!

Satisfyer Pro 3

Börja med tryckvågorna och värma upp dig väl. Låt dina fantasier flöda och ge dig själv till dig själv. När du känner att du håller på att få en orgasm, vrid stimulatorn till ganska försiktigt och variera intensiteten efter önskemål. Dubbel stimulering. Jag tror att även du kan föreställa dig hur läckert det känns. Tryckvågstimulatorn har 11 intensitetsnivåer och vibratorn har 10 vibrationsnivåer och mönster. Det erbjuder 110 olika alternativ - och jag har redan hittat mina favoriter - men gillar att förändring beroende på humör när jag börjar - och slutar.

Jag skulle säga att Satisfyer Pro 3 är måttlig till stark i intensitet, beroende på val av nivå.

Satisfyer Pro 3 är mycket intuitiv att använda. Det finns 3 knappar. En vibrationsknapp och två knappar för att styra tryckvågorna. Knapparna är väldigt plana och därför är det en bra idé att testa produkten innan den börjar - så att du vet vilka knappar som styr vad. Hur som helst, jag skulle ivarje fall vilja bekanta mig med knapparna innan jag börjar onanera. När du är klar måste du hålla ned två knappar för att stänga av Satisfyer Pro 3, det kan vara lite besvärligt, just då när du är helt avslappnad.  

 

 

Ljudnivå

Ljudnivån på Satisfyer Pro 3 är verkligen inte hög, men som alltid är det ingen tyst produkt. Jag skulle säga att ljudnivån ligger i den nedre änden av skalan för vibratorer - men inte tyst.

Rengöring

Satisfyer Pro 3 opladningPersonligen är jag lite petig med att rengöra mina sexleksaker och därför använder jag alltid en rengöringsspray. De skriver på Belugi att det rengör 99,9% av alla bakterier som kan vara på produkten. Jag rengör faktiskt både före och efter att jag har använt min sexleksak. Jag sprutar bara på lite, låt det sitta i några minuter och torka sedan av med en ren trasa. Men det är verkligen en fråga om smak. Jag har flickvänner som nästan aldrig städar sina sexleksaker, men jag tycker att det känns bra när jag vet att det är helt rent.

Bedömning

Sammanlaget betyg ⭐⭐⭐⭐⭐

skala:

⭐⭐⭐⭐⭐ En dröm om en sexleksak

⭐⭐⭐⭐ ★ Härlig produkt

⭐⭐⭐ ★★ Ger glädje

⭐⭐ ★★★ Inte precis något för mig

⭐ ★★★★ Då måste det vara billigt

★★★★★ Kasta ut det

Jag älskar helt enkelt Satisfyer Pro 3 Vibration Clit Stimulator och ger den 5 stora stjärnor. Jag har funderat lite på vilket ord jag ska använda för att beskriva de orgasmer jag har haft med det. Jag skulle kalla dem episka!

Förpackningen är vacker, produkten är elegant och feminin i sin estetik, materialet är utsökt och orgasmerna är episka. Vad finns det att inte gilla?

> Satisfyer Pro 3 Vibration Clit Stimulator kan köpas här <

 

Sexleksakstestare: Louise Hammerfelt, 32 år

Satisfyer Curvy 1 #5Mitt namn är Louise Hammerfelt och jag är 32 år. Jag bor lite utanför Köpenhamn med min man och 3 barn. Både jag och min man älskar sexleksaker och jag älskar att testa nya Belugi-produkter. Jag skriver min ärliga åsikt om alla produkter, oavsett produktens pris. Om det finns en produkt som du tycker att jag ska rapportera, kan du skriva till support@belugi.se, då är jag vanligtvis alltid tillgänglig för ett test - eventuellt med min man

 

 

 

 

 


Upplagt av:
Sexleksakrecensent Louise Hammerfeldt, 32 år gammal

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot

Fantastiska erbjudanden • Tävlingar • Evenemangsinformation • Tips och tricks för ditt sexliv
Information om nya produkter • Och mycket mer från din favorit sexbutik