Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9929&manufacturerid=MANU30
Pris
Brand

Colt

Det amerikanska företaget Colt är leverantör av sexprodukter till homosexuella män. 
Colt saluför ett brett sortiment av kläder, sexleksaker, tillbehör av alla möjliga slag samt en lång rad gayfilmer. Allt som kommer från Colt är av mycket hög kvalitet, och det gäller allt från glidmedel till deras kalendrar. Colt är ett företag med en del år på nacken, och började sin verksamhet redan 1967 med att marknadsföra erotiska produkter uteslutande med, om och till män. Företaget har således mångårig erfarenhet, vilket syns i deras ytterst professionella stil och höga kvalitetsnivå. Det är så nära perfektion vi kan komma. Ett skott från den unga hingsten

Det engelska ordet 'Colt' betyder flera saker och kan översättas på flera sätt. Dels är Colt en välkänd typ av revolver, ett skjutvapen med styrka, precision och kvalitet som kännetecken. Dels är Colt ett uttryck som kan översättas till 'ung hingst' från något äldre engelska. Företaget Colt har naturligtvis som leverantör av erotiska produkter till homosexuella män valt namnet med omsorg. Här läggeman an till både skott och unga hingstar i massor, och samtidigt som tidigare nämnt, alltid med grundläggande kännetecken: Mycket hög kvalitet.

Därför är det också speciellt för Colt att företaget så målinriktat och fullkomligt ofrånvikligt siktar på den MYCKET MASKULINA mannen. Stora muskler, behårade kroppar, skäggprydda ansikten är helt dominerande för deras koncept. Själva ansiktsuttrycket hos modellerna är i stort sett alltid maskulint seriöst. Presentation av produkter från Colt är styrd av 'skogshuggare och tuffa motorcykkelknuttar'. Colts slogan översatt till svenska lyder: 'Om det ser maskulint ut, är namnet COLT!'. Alla kan vara med och leka.

Pojkar får också vara med, de skall också vara välkomna, men bara på en snabbtit. Kundunderlaget är därför brett, eftersom alla homosexuella män givetvis kan känna sig attraherade av detta sköna universum, förmodligen även en hel del kvinnor. Det är snygga män som representerar Colt och visar företyagets produkter. Hela konceptet är läckert, inbjudande och inviterande.

Colt ger stolthet till sina kunder

Colt har med sin erfarenhet och sin kompromisslösa fokus på kvalitet skapat ett unikt varumärke som ångar av homosexualitet av den mest maskulina varianten. Amerikanska bögar har ofta ett nära förhållande till Colts produkter, inte bara för att produkterna signalerar 'kvalitetsmedveten konsument', utan även för att varumärket Colt har med sig en stolthet över att vara bög med sig till varans användare. Vi saluför ett brett spektra av produkter från Colt, och vi är likaledes stolta över att ha dessa kvalitetsprodukter i sortimentet. Musmattor med bar rumpa.

Som Colt uttrycker det i sin marknadsföring, så är det knappast någon annan tillverkare av erotiska filmer och andra sexprodukter uteslutande riktade till män, som har presterat så hög kvalitet, under så lång tid och så konstant, som företaget Colt har gjort det. Skall det vara erotiska produkter till homosexuella, är namnet Colt, och det finns nog att välja bland i det omfattande sortimentet, allt från kallsonger som låter rumpan vara bar, till musmattor med bara rumpor som motiv. Manliga rumpor självklart, av absolut bästa kvalitet.