Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9929&manufacturerid=MANU39
Pris
Brand

Dreamgirl

Denna amerikanska tillverkare av erotiska och sensuella underkläder är en av bland absolut ledande i världen.

Namnet är ytterst välvalt, för direkt översatt till svenska 'drömflickan' både mannens dröm om den sexuellt förförande kvinna, och samtidigt är det kvinnans dröm om att vara sexuellt tilldragande kvinna, flickan som kan väcka mannens begär. Märket Dreamgirl förmår att verkliggöra drömmen för kvinnan såväl som för mannen. Detta är sexiga och sensuella underkläder av mycket hög kvalitet på alla sätt.

Det är långt ifrån alla tillverkare av underkläder som kan skryta om en nivå som ger omfattande internationellt erkännande. Dreamgirl kan lugnt göra alla uppmärksamma på sin överlägsna status och position på den stora marknaden. Bland en liten exklusiv grupp av ledande tillverkare av sexiga och sensuella underkläder placerar sig Dreamgirl med självklarhet längst fram, dels på grund av den höha kvaliteten i utförandet av underkläderna, och dels på grund av den särskilt välutvecklade känslan för rätt design. Det hela är bara så träffsäkert hos Dreamgirl.

I sin företagsstrategi talar Dreamgirl om sin mission, som beskrivs som ett önskemål om att designa mode, som kan uppfylla människors önskemål om 'evig ungdom'. Kanske är det att rejält ta i, men säkert är det, att sexiga och sensuella underkläder från Dreamgirl väcker både drifterna och drömmarna hos både män och kvinnor. Varje kvinna kommer att känna sig sexig när hon är iförd underkläder från Dreamgirl. Och varje man med bara en gnutta intresse för sensuella kvinnor kommer att spärra upp ögonen vid synen av en Dreamgirl.

Dreamgirl framställer en mycket omfattande kollektion av utmanande och vackra underkläder av allra högsta kvalitet. Både i förhållande till design, i förhållande till materialval och i förhållande till tekniska utförande av underkläderna rör det sig här om särskilt hög kvalitet. Marknaden präglas av enorm konkurrens och Dreamgirl är definitivt inte ensamma, men Dreamgirl utmärker sig med markant profil i förhållande till de flesta konkurrenter. Underkläderna säljs från över 5 000 detaljbutiker i en lång rad länder runt om i världen, förutom naturligtvis alla webbshopar i minst lika stor omfattnig. Framgången går inte att ta miste på.

Designen av underkläderna från Dreamgirl karakteriseras genom det lekande och lätta, det sensuella och det förförande, det lite slampiga och det mycket sexiga. Det passionerade och leksjuka kombineras med feminin tyngd och erfarenhet till en ytterst slagkraftig cocktail. Det doftar helt klart mycket syndigt, men är det nu också så illa att ha lust till det sensuella, ställer Dreamgirl den retoriska frågan. Kvinnor vill gärna begäras av män, män vill gärna lockas av förförande kvinnor. Dreamgirl sätter bara kontakten i vägguttaget, skapar ljus och lustfyllda blickar.

Dreamgirl kan dessutom ta åt sig äran för att ligga längst fram i utvecklingen inom sexiga och sensuella underkläder. Under årens lopp har den ena innovativa kollektionen efter den andra presenterats, och många andra tillverkare har tydligt tagit lärdom av Dreamgirl och deras fantasifulla upptäcksresor inom underkläder. Denna anmärkningsvärda kombination av uppfinninsrikedom och samtidigt fokus på mycket hög kvalitet har tillsammans placerat Dreamgirl i en önskesits på marknaden för sexiga och sensuella underkläder. Beklädnad, som håller i längden, underkläder som man kan lita på. Och allt medan det fungerar som strålande erotisk blickfång.