Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9929&manufacturerid=MANU51
Fifty Shades of Grey
Pris
Brand

Fifty Shades of Grey

De flesta känner till fiktionen 'Fifty Shades of Grey', först i bokform och senare på film. Huvudpersonerna Christian och Ana utforskar erotiska lekar och den ömsesidiga upphetsningen. I kölvattnet på den stora framgången, som både böcker och film har haft, fattade författaren bakom böckerna beslutet att marknadsföra erotiska leksaker med referens till fiktionen. Alltså kan vi alla nu förvärva rätt sexleksaker, så att vi kan realisera våra drömmar och skapa lustfulla och sköna situationer tillsammans med vår partner. Erotiska produkter från Fifty Shades of Grey är redan ganska omfatteande, men fokuserar naturligtvis i synnerhet på det lekfulla förhållandet känt från böcker och film.

Författaren bakom böckerna, E. L. James, har gjort uttalanden att hon är mycket glad över att ha realiserat idéen att markedsföra konkreta sexleksaker med utgångspunkt i böckernas fiktion. Det är som att skapa en ny och konkret verklighet när olika redskap från fiktionen nu också finns tillgängliga. Till den positiva sidan hör dessutom, att produkterna i märket Fifty Shades of Grey riktar sig till tämligen bred publik. Det är således inte bara redskap till bondage som markndsförs här, en hel del annat finns också i sortimentet. 

Likaväl vänder sig Fifty Shades of Grey till ganska bred publik när det gäller erfarenhetgrund. Således kommer både nybörjare och mer erfarna älskare att hitta bra produkter i märket Fifty Shades of Grey, och dessutom till generellt tämligen rimliga priser. I sortimentet finns först och frömst redskap till lekar inom bondage. Redskap som handbojor och masker är en självklarhet, men här finns även andra produkter som exempelvis flera typer av armband och dessutom örhängen till vardagsbruk.

Alla produkter i sortimentet är av god kvalitet, inte minst i förhållande till priset. Alltså är det möjligt att göra riktigt fina köp när ni skall röra er mot denna upphetsande värld av sköna sexlekar. Handbojorna i Fifty Shades of Grey är av absolut bra kvalitet, och de kan ställas in så att de passar praktiskt taget alla användare. Med sådana handbojor av metall skapas omgående en atmosfär av seriöst samvaro. Vi tar detta på fullt allvar, för alla lekar skall tas på allvar för att vara roligt. Således också heta och inspirerande sexlekar med din partner, där ni tillsammans kan komma till nya och okända ställen i erotikens värld.

Böcker och film har för länge sedan blivit enormt framgångsrika. Många miljoner människor runt om i världen, som har njutit av fantasifulla lekar mellan Christian och Ana, kommer utan tvekan att tycka om dessa spännande produkter från Fifty Shades of Grey. Konceptet är förhållandevis nytt, och sortimentet kommer därför att utökas efter hand. Men redan nu finns både bra och intressanta produkter att önska sig, när sköna gryningstimmar skall intensifieras till njutningsfulla stunder med din partner. Massageolja och masker är i sig själva strålande att starta med när nya erotiska lekar skall upptäckas. Kombinationen är alltid helt klart en hit. När du inte kan se något, känner du så mycket mer. Det är välkänt att våta sinnen på det sättet kompenserar, vilket gör att vi använder vissa sinnen mer än andra i olika situationer.