Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9929&manufacturerid=MANU53
Fleshlight
Pris
Brand

Fleshlight

Namnet Fleshlight utgör en ordlek på engelska. Fleshlight är nästan identiskt med ordet 'flashlight', som bekant skall översättas till svenska med 'ficklampa'. Grundläggende produkter i märket Fleshlight är således utformade diskret som en ficklampa. 'Flesh' betyder ju 'kött', så vi har alltså här något bart 'kött', format som en ficklampa. Vilket faktiskt är en utmärkt beskrivning av grundprodukterna från Fleshlight. Tillika är ordet 'light' antingen 'ljus' eller 'lätt' på svenska, och det är också ett fint tillägg till namnet, för vi fokuserar på produkte, och för att det rör sig om produkter av förhållandevis liten storlek.

Fleshlight rör sig i synnerhet om sexleksaker riktade till män. Märket är mycket populärt och säljer otroligt bra i många länder runt om i världen. Populariteten beror självklart först och främst på att produkterna är av god kvalitet, och samtidigt att Fleshlight har träffat en punkt här, där många har blivit intresserade. Fleshlight är en mycket bra idé, och goda idéer är gärna välkomna, särskilt när idéen mynnar ut i en kvalitetsprodukt med bred appel. Vi talar här om mycket förnämt utförd konsgjord vagina, anus och mun. Till din fria avnjutning.

För det första är produkterna i Fleshlight utförda i ett speciellt framställt material, som är så nära verklig hud och kött, att tillverkaren helt enkelt har tagit patent på materialet. Det känns som äkta vara. Samtidigt är enskilda produkter framställda så naturtroget, att de verkligen liknar en riktig vagina, en verklig rumpa och en riktig mun. Alltså behöver man inte särskilt mycket fantasi här för att ha hela arrangemanget till hands med hänsyn på intensiva mysstunder, på egen hand eller tillsammans med din partner.

Klart är nog att Fleshlight i sin utgångspunkt har tänk på män, som lever som singlar. Men faktiskt är Fleshlight en fint leksak till par som vill utvidga med lite extra kul under förspel. Dessutom kan Fleshlight med stor fördel användas till att träna uthållighet, så att ni på sikt får längre nöjen av er sexuella samvaro. Fleshlight Vagina är utrustad med vibrator, vilket ger full valuta för pengarna när det inviteras inanför. Det är utan diskussion bland de bästa upplevelser på marknaden när det gäller stimulering för män.

Dess diskreta design med form som en ficklampa är ganska praktisk, dels för att den är lätt att hantera, och dels för att du kan ta med din Fleshlight i väskan, utan att den väcker uppmärksamhet på något sätt. Även om din Fleshlight ligger framme på nattduksbordet, kommer okunnigga att tro att det rör sig om en vanlig ficklampa. Dock skall det tilläggas att en del produkter i märket Fleshlight är något större än bara en normal ficklampa, men generellt kommer du kunna ha din Fleshlight tillgänglig helt diskret, oavsett var du befinner dig.

Stimuleringen beror på produkten, så respektive Fleshlight Vagina, Anal och Oral erbjuder något för sig. Men så är det ju, och du kan roa dig med den ena Fleshlight efter den andra i en sann sexuell lyckorus. Produkterna kan dessutom kompletteras med extra utrustning - exempelvis till uppvärmning av vagina, eller sätta fast din Fleshlight med sugkopp i duschen, så att du kan få  speciellt intensivt privat singelsex medan du är i duschen.