Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9929&manufacturerid=MANU55
FUN FACTORY
Pris
Brand

Fun Factory

Tyskland kan som bekant tillverka många bra produkter av hög kvalitet inom i stort sett vilken varugrupp som helst. Detta gäller givetvis även i detta fall, där tyska Fun Factory är en av de absolut största aktörer när det gällerer sexleksaker av god kvalitet, särskilt produkter framställda av silikon. Fun Factory ligger i den nordtyska staden Bremen, men företaget distribuerar sina produkter till en lång rad länder runt om i världen. Det är mycket populära varor, och företaget har redan ett dussin år på nacken och det går fortfarande framåt.

Sortimentet hos Fun Factory är brett och inkluderar bland annat penisringar i stort urval, dildos, kärlekskulor samt många olika typer av vibratorer. Det hela av förnäm kvalitet och till  överkomliga priser. Fun Factory har vunnit flera priser för sina produkter, vilket gör kvaliteten erkänd, och i det breda urvalet finns något för alla smaker. Både män och kvinnokr kan hitta spännande produkter hos Fun Factory. Det är just en del av kännetecknet för Fun Factory, att det skall kunna erbjudas kvalitetsprodukter till alla kunder.

Faktiskt började Fun Factory utifrån tanken, att der var ett tomrum på marknaden, när det kom till sexleksaker av kvalitet till kvinnor. Detta var för gott och väl tjugo år sedan. Grundläggarna av Fun Factory beslutade sig för att höja nivån för sexprodukter. Inte minst så att även kvinnor kunde förvärva kvalitetsprodukter och dessutom med en tilltalande och tilldragande dimension. Det skall vara snyggt och det skall fungera.

Efter att nu ha varit aktiva i tjugo år har tyska Fun Factory för länge sedan kommit i mål, för deras produkter har som sagt blivit mycket populära och uppskattade överallt. Men Fun Factory har trots det över huvud taget inte sänkt ambitionsnivån, här vilar ingen på sina lagrar. Produktionen utvecklas ständigt, och der är bra fart på utvecklingen av nya produkter av kvalitet även här i det 21-a århundrade.

Ett annat typiskt kännetecken för Fun Factory är att deras produkter är mycket solida och kraftiga. Det är tysk kvalitet, och den håller. Samtidigt har många av varorna blivit försedda med en ganska stark motor, därmed kan du vara säker på att din vibrator levererar nödvändiga muskler för att få dig och dina njutningar till högre nivåer. Och apparaten går inte ner just när det är som roligast. Fun Factory står för kvalitet och för stabila produkter med lång livslängd och en konstant prestanda, som man klan lita på. Fun Factory sviker dig inte under dina mysstunder.

En av anledningar till att Fun Factory heter som det gör, är att företaget tycker att de var på tiden att göra sex roligare. Sex skall också förknippas med något som att ha det kul. Människorna bakom Fun Factory tyckte för tjugo år sedan att det var något enformigt över produkterna avsedda för sexlekar. Därför tog man beslutet att man på Fun Factory skulle ändra designen på sexleksakerna, och det kom fest och färger över företagandet. Detta koncept har visat sig slå an i mycket hög grad, vilket gör att vi nu är många som kan njuta av produkterna från Fun Factory.