Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9929&manufacturerid=MANU69
Jimmy Jane
Pris
Brand

Jimmy Jane

För gott och väl ett halvt dussin år sedan startade företaget Jimmy Jane i USA med att framställa sexleksaker. Jimmy Jane är speciell på flera sätt när det gäller deras placering i fältet kring erotiska produkter. Jimmy Jane är speciella bland annat för att de ganska så målinriktar satsar på lyx. Exempelvis har de i deras sortiment en vibrator av 24k guld. Naturligtvis finns där även andra saker och till mer förnuftiga priser, men man siktar på kvalitet på en nivå som signalerar lyx och livsstil på skalans höga ände.

Något annat som kännetecknar Jimmy Jane är deras filosofi i samband med utveckling av sexprodukter. Jimmy Jane har en velutvecklad idé om att sex är en mycket viktig del i alla människors liv, och att sexlivet därför skall tas på allvar. Detta innebär bland annat att sex är en central del av människans allmänna hälsotillstånd, och därför kan man inte bara överlåta det sexuella till tillfälligheter och halvdana lösningar. Det skall vara ordning på det, och det skall tänkas igenom ordentligt när det skall arbetas fram mot en orgasm.

Därför har Jimmy Jane som utgångspunkt för deras koncept samtidigt den grundtanke, att sexualitet är olika från människa till människa. Vi är alla olika, och vi har alla varierande önskemål och behov, också i förhållande till vår sexuella utövning. Jimmy Jane försöker därför i sin produktutveckling att ta fram redskap som ger användarna möjlighet att experimentera, leka och anpassa enskilda redskab till konkreta användare. Alltså flexibla lösningar med fler användningmöjligheter.

Med avstamp i produktionsfaciliteterna i San Francisco i USA, avsätter Jimmy Jane sina kvalitetsprodukter genom en rad återförsäljare runt om i världen. Återförsäljarna tillhör generellt den högre änden av skalan, och det är också karakteristiskt att Jimmy Janes produkter ofta uppträder och omtalas i fashionabla publikationer som Vogue, Esquire, Elle och så vidare, och att en del kända människor, som till exempel modellen Kate Moss, öppet erkänner sig använda produkter från Jimmy Jane. Det är med andra ord stil över Jimmy Jane.

Allt detta betyder å den andra sidan inte att vi andra vanliga dödliga inte kan vara med. Naturligtvis kan vi det, och det är tillräckligt bredd i sortimentet för att kunna välja tämligen fritt. Men en sak är säker, och det är att alla produkter från Jimmy Jane är av mycket hög kvalitet, och man har verkligen lagt ner mycket arbete på detaljerna. Till exempel är det igen en typisk detalj, att Jimmy Janes bodylotion är 100% naturlig, inga konstgjorda tillstser här inte. Alla produkter från Jimmy Jane är noggrant kontrollerade och framställda med tanke på säkerhet, komfort och stabil funktionalitet. Varje produkt är ytterst välavvägd.

Därför kan Jimmy Jane göra reklam för sin prisvinnande vibrator och referera generellt till priser vunna för innovativ design i många sammanhang. Jimmy Jane tillhör troligtvis eliten inom produktionen av sexleksaker, och man kan lugnt föreställa sig att många kända personligheter med sexuell utstrålning till överflöd har varit och fortfarande dras till just Jimmy Janes sexprodukter. Här finns något för allas smak, men här finns i synnerhet något för den kräsna användaren av sexleksaker. När bara det bästa är bra nog, då skall det nog vara Jimmy Jane.