Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9929&manufacturerid=MANU79
Pris
Brand

LELO

LELO är svenskt företag och det är full fart på produktionen av avancerade sexleksaker. LELO har under dryga 6-7 år vuxit från att vara ett lokalt svenskt fenomen till att nu vara känt i många länder runt om i världen. LELO har blivit kända för sina kvalitetsprodukter, som kännetecknas särskilt genom att vara enkla, funktionella och snyggt designade. Under åren har sortimentet ständigt utökats och i dag finns det mycket att välja bland. Här hittar man sexprodukter av hög kvalitet inom flera inriktningar.

Människor bakom LELO var i utgångspunkten designers, som med sina önskemål om att förnya området inom sexleksaker från början strävade efter att vara uppfinnare. Produktutveckling kan vara så många olika saker och ha många typer av fokus. I Stockholm började LELO med en nyfikenhet och intresse av att vara nyskapande, vilket skulle visas sig avgörande för framtiden. LELO har skapat sig en position på marknaden för sexutrustning där deras egen innovativa strävan har banat vägen. LELO är kända för att vara på framkant med utvecklingen.

För att kunna uppfinna något nytt måste man naturligtvis ha en god känsla för vad kunderna kan tänka sig. Vad har människor behov av när det för sig om sexlelsaker? LELO har varit bra på att förutsäga kundernas behov, och det har gjort att man inte har saknat nya och spännande produkter under gångna åren. Ofta kan en liten twist av en redan välkänd produkt ge tillräckligt nyskapande, så att produkten framstå i ett helt nytt ljus och med kanske helt nya användningsområden för den fantasifulle användaren.

LELO har med deras stora expertis inom design skapat många nya produkter bara genom enkel och funktionell design. Det syns att produkterna är från LELO, och denna unika sida av produktutvecklingen har samtidigt gjort att LELO har vunnit en hel del priser under årens lopp. Priser vunna i synnerhet för unik design och för framställningen generellt av användarvänliga produkter av hög kvalitet. LELO har nämligen samtidigt lyckats färmå att skapa sig ett namn som tillverkare av kvalitetsprodukter.

Den höga kvaliteten som produkter från LELO har kommer bland annat från noggrant materialeval. Alla varor är framställda av kvalitetsmaterial, som håller och säkerställer produkter med lång livslängd. Dessutom är designen inrättad för att skapa funktionella produkter, som skall kunna hålla att användas. När det framhävs at tprodukter från LELO är enkla, har denna enkelhet därför inte bara något att göra med enastående estetik, utan snarare är det enkla ett uttryck för strävan efter att skapa något som inte så lätt kan gå sönder.

Hos LELO säger de om sig själva att de har bevarat sina rötter och sin själ i Sverige. Visserligen har LELO i dag försäljningskontor på alla kontinenter, och visserligen har företaget vuxit till att vara en känd internationell aktör inom sexleksaker. Men på LELO håller man fast i att framgången beror på det enkla personliga intresset i att vara nyskapande på ett område som alltid är i rörelse, där det alltid finns plats för fantasi. Fantasin trivs bäst hos de svenska designers, när de arbetar med den svenska verkligheten. Innovativa kvalitetsprodukter fortsätter med att visas upp på marknaden från LELOs verkstad.